spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 2:54:47 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Battlegrace Angel informatie
Serie: Shards of Alara (ALA)
Rarity: Rare Shards of Alara Rare
Geef commentaar op Battlegrace Angel
Battlegrace Angel komt voor in
Serie Normaal Foil
Shards of Alara
 2
0,75
 2
3,95
Modern Masters 2015
 -
0,75
 -
3,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Freaklin (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Cornholio Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Steef Wildenbeest Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tom S (Almere) (106) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn Van der Zanden (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
MrCamonkill (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kenny (3) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jeroen van Broekhoven (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Dr. Sanchez (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kenshin (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
David (Zoetermeer) (139) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid pi (92) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
goossens Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid PR Patiwael (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jelle L (Zwolle) (131) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid erwin (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
bomb_arie Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Battlegrace Angel uit Shards of Alara. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Ben W. (Amsterdam) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-5-2012
Ik denk dat deze ook wel in M13 voor gaat komen!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-7-2011
(Dat lifelink niet meer stacked, komt omdat het nu een static ability is. Vroeger was het een triggered ability.)
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-7-2011
Jep. De Cloak geeft namelijk GEEN Lifelink.

Als de Cloak wel Lifelink zou geven zou je maar een enkele keer leven krijgen, dit is omdat Lifelink niet meer stacked. Vroeger was dit wel het geval.
bomsoul7 (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-7-2011
stel ik heb een creature met lifelink die aanvalt en er ligt een Armadillo Cloak onder. De schade komt door. krijg ik dan dubbel het leven van de schade erbij. omdat de cloaks abilty wel stacked boven op de lifelink ability?

Bomsoul7
Marc T. Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-6-2010
of je spreekt af dat zowel lifelink als deals damage gain life-variant static abilities zijn in jullie speelgroep
dat heb ik al afgesproken met mijn groep
Battlegrace Angel | Shards of Alara
Oracle tekst
Creature - Angel 4 / 4
Flying
Exalted (Whenever a creature you control attacks alone, that creature gets +1/+1 until end of turn.)
Whenever a creature you control attacks alone, it gains lifelink until end of turn.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2008
If you declare exactly one creature as an attacker, each exalted ability on each permanent you control (including, perhaps, the attacking creature itself) will trigger. The bonuses are given to the attacking creature, not to the permanent with exalted. Ultimately, the attacking creature will wind up with +1/+1 for each of your exalted abilities.

10/1/2008
If you attack with multiple creatures, but then all but one are removed from combat, your exalted abilities won’t trigger.

10/1/2008
Some effects put creatures onto the battlefield attacking. Since those creatures were never declared as attackers, they’re ignored by exalted abilities. They won’t cause exalted abilities to trigger. If any exalted abilities have already triggered (because exactly one creature was declared as an attacker), those abilities will resolve as normal even though there may now be multiple attackers.

10/1/2008
Exalted abilities will resolve before blockers are declared.

10/1/2008
Exalted bonuses last until end of turn. If an effect creates an additional combat phase during your turn, a creature that attacked alone during the first combat phase will still have its exalted bonuses in that new phase. If a creature attacks alone during the second combat phase, all your exalted abilities will trigger again.

10/1/2008
In a Two-Headed Giant game, a creature “attacks alone” if it’s the only creature declared as an attacker by your entire team. If you control that attacking creature, your exalted abilities will trigger but your teammate’s exalted abilities won’t.

10/1/2009
Battlegrace Angel could cause a creature to have multiple instances of lifelink. For example, a creature you control that already has lifelink could attack alone while you control Battlegrace Angel, or a creature you control could attack alone while you control more than one Battlegrace Angel. If a creature has multiple instances of lifelink, they are redundant. You’ll still only gain life equal to the damage dealt.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Battlegrace Angel samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Battlegrace Angel
Zoek decks met Battlegrace Angel
Battlegrace Angel toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Shards of Alara / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
11866 paginas bekeken sinds 19-2-2019 22:37:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.