spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-10-2018 19:51:40 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Bramblewood Paragon informatie
Serie: Morningtide (MOR)
Rarity: Uncommon Morningtide Uncommon
Geef commentaar op Bramblewood Paragon
Bramblewood Paragon komt voor in
Serie Normaal Foil
Morningtide
 -
2,95
 -
2,95
Champs
 -
19,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Dorus (60) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Enraged Wookie (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Hans Kazan (23) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
BE - Flashco Da Gama (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tyrclaw (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Freaklin (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Bas Jansen (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Bramblewood Paragon uit Morningtide. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-3-2014
Hoe kunnen ze tegelijk triggeren als het niet allebei triggered abilities zijn?

Een triggered ability herken je aan 1 van de woorden At, When of Whenever (onthouden!). Als er niet 1 van die woorden staat, dan is het ook GEEN triggered ability.

De ability van Bramblewood Paragon is een static ability/replacement effect. Die pas je toe vlak vóórdat het creature de battlefield betreedt. Je vervangt dat het 1/1 creature de battlefield zou betreden door: hij komt de battlefield binnen en leg er gelijk een +1/+1 counter op.

Daarna gaan enter-the-battlefield triggers pas kijken of er wat nieuws bij gekomen is. Sigil Captain ziet een 2/2 liggen en triggert dus niet.
Premium lid Jarno (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-3-2014
lastig he dat magic, ik had gedacht dat bijde teglijk triggeren dus dat je de volg orde kan bepalen
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-3-2014
Helaas, dan krijgen ze er maar 1.

Ze komen met 1 counter van Bramblewood Paragon in het spel. Ze enteren daardoor als 2/2's, te groot om Sigil Captain te triggeren.
Premium lid uteregmestatsie (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-3-2014
als ik deze en Sigil Captain heb liggen, komen mijn 1/1 elf warrior tokens dan met drie +1/+1 counters in het spel?
Global Moderator Official Rules Advisor Arjan Kuijper (Zaandam) (245) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-1-2014
misschien heeft ze zeer ernstige scoliose
Premium lid Jarno (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-1-2014
zou ze nou geen last van haar rug krijgen door het lange tijd staan in deze houding
Thomas (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-6-2012
Komt deze Champs versie ooit nog binnen?
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2011
ik heb eens tegen een deck moeten spelen met 4x deze, 4x {=obsidian battleaxe}, en nog een hele rits creatures met double strike... dat was niet leuk...
Premium lid Efje (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-10-2010
Ze is zeker leuk met Joraga Warcaller en Lys Alana Huntmaster in een elven-deck
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (191) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-5-2010
Kan aan mij liggen, maar ik zie niet in waarom deze leuk is met al die allies.
Ja, er zijn een paar allies die toevallig ook warriors zijn, maar dan kan je net zo goed een extra ally spelen.
Ja, de allies met +1/+1 counters krijgen hierdoor trample, maar om eerlijk te zijn vind ik dat nu niet echt bijster belangrijk..
rory (6) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-5-2010
leuke kaart in groen/wit ally
Bramblewood Paragon | Morningtide
Oracle tekst
Creature - Elf Warrior 2 / 2
Each other Warrior creature you control enters the battlefield with an additional +1/+1 counter on it.
Each creature you control with a +1/+1 counter on it has trample.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/1/2008
If a Warrior would normally enter the battlefield with a certain number of +1/+1 counters on it, it enters the battlefield with that many +1/+1 counters plus one on it instead. If a Warrior would normally enter the battlefield with no +1/+1 counters on it, it enters the battlefield with one +1/+1 counter on it instead.

4/1/2008
The creature gets the counter if it would enter the battlefield under your control. It doesn’t matter who owns the creature or what zone it enters the battlefield from (such as your opponent’s graveyard, for example).

4/1/2008
The effects from more than one Bramblewood Paragon are cumulative. That is, if you have more than one Bramblewood Paragon on the battlefield, Warrior creatures you control enter the battlefield with that many additional +1/+1 counters on them.

4/1/2008
If Bramblewood Paragon enters the battlefield at the same time as another Warrior (due to Living End, for example), that creature doesn’t get a +1/+1 counter.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Bramblewood Paragon samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Bramblewood Paragon
Zoek decks met Bramblewood Paragon
Bramblewood Paragon toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Morningtide / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 20 leden ingelogd op NederMagic.
4285 paginas bekeken sinds 20-10-2018 18:11:50
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.