spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 2:52:53 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Galepowder Mage informatie
Serie: Lorwyn (LRW)
Rarity: Rare Lorwyn Rare
Geef commentaar op Galepowder Mage
Galepowder Mage komt voor in
Serie Normaal Foil
Lorwyn
 6
0,45
 -
1,95
Venser vs Koth
 6
0,40    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (258) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid stijn BE (42) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Klaasvaak (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
YellowApple Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Teun (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Galepowder Mage uit Lorwyn. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2015
1) Creatures bestaan alleen op de battlefield. In andere zones spreek je van creature cards of creature spells. Dus aangezien hier "creature" staat: Nee, mag niet vanuit je graveyard.

2) Ja. Er staat nergens dat het creature dat je exilet, van jou moet zijn, dus mag je inderdaad ook een creature van je tegenstander exilen.
Ian Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2015
2 vraagjes. Mag ik met zijn ability ook kaarten uit mn graveyard exile? Staat nergens dat het van the battlefield moet zijn. En mag ik ook mijn tegenstanders beestjes exile?
Henk D. Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-12-2013
Overduidelijk toch? Een tovenaartje welke vliegt op een vogel waar bongo's op vastgemaakt zijn terwijl hij tegelijkertijd met wat peper -en zoutstellen jongleert.
Duh!
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-12-2013
Het is een magische wereld, waar dingen gebeuren die door ons beperkte wereldbeeld maar moeilijk te verklaren zijn...
leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-12-2013
Kan iemand me vertellen wat die art nu moet voorstellen? Is het een vogel waar de voorkant van afgehakt is, of heeft de Kithkin misschien zelf twee vleugels + poten getoverd?
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-3-2012
Je moet inderdaad alles tegelijk announcen, en dan gaan de triggers op de stack.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-3-2012
De vraag is idd of je alle attackers tegelijk announced, of 1 voor 1 Anders deed ik afgelopen donderdag iets wat niet kan Want zodra de trigger van galepowder op de stack gaat moet ik een legal target kiezen en wall of omens ligt dan nog niet op de battlefield.

@ Erwin, dat sowieso inderdaad lang leve blink
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-3-2012
Wat wel kan is met beide aanvallen, met de titan je wall terug halen, met galepowder mage de titan blinken, en EOT iets anders met de titan terughalen!
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 4-3-2012
Lijkt me niet, je kiest alle creatures die aanvallen in één keer. Er zijn wel uitzonderingen zoals met Hero of Bladehold, maar die geeft meteen attacking tokens (waar je tevens niet voor hoeft te betalen als de verdedigende speler een Propaganda/Ghostly Prison heeft liggen). Eerst aanvallen en even later nog meer creatures declaren als attacker (als de rest al aanvalt) is naar mijn weten niet mogelijk.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-3-2012
Ik begon net ineens te twijfelen of het volgende wel mogelijk is:

Ik heb een galepowder mage en een Sun Titan liggen en een Wall of Omens in m'n graveyard. Kan ik nu in de anounce attacker step met sun titan aanvallen, zijn trigger laten resolven, wall of omens uit m'n graveyard op the battlefield leggen en dan galepowdermage als attcker anouncen en wall of omens blinken?
PenPen (Delft) (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-5-2010
gewoon ungemorphed.
Dus je kan deze kaart leuk spelen met Akroma, Angel of Fury
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-5-2010
Als ik met deze een face-down creature target, hoe komt die dan terug?
Tim Reus (Enkhuizen) (89) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-1-2010
Waarom is dat grappig (afgezien van de synergie tussen de twee omdat dit een wizard is)?
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-1-2010
Grappig, ik speel deze met 4x Stonybrook Banneret in mijn deck.
Galepowder Mage | Lorwyn
Oracle tekst
Creature - Kithkin Wizard 3 / 3
Flying
Whenever Galepowder Mage attacks, exile another target creature. Return that card to the battlefield under its owner's control at the beginning of the next end step.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
NederMagic FAQ
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2007
Galepowder Mageís ability can target a creature controlled by any player. Itís not optional.

10/1/2007
The exiled card will be returned to the battlefield at the beginning of the end step even if Galepowder Mage is no longer on the battlefield at that time.

10/1/2007
If Galepowder Mage is the only creature on the battlefield when it attacks, its ability has no effect.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Galepowder Mage samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Galepowder Mage
Zoek decks met Galepowder Mage
Galepowder Mage toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Lorwyn / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
11779 paginas bekeken sinds 19-2-2019 22:37:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.