spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
18-8-2019 21:05:22 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Reality Acid informatie
Serie: Planar Chaos (PLC)
Rarity: Common Planar Chaos Common
Geef commentaar op Reality Acid
Reality Acid komt voor in
Serie Normaal Foil
Planar Chaos
 3
0,30
 -
0,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Wouter (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Reality Acid uit Planar Chaos. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-5-2018
Echte mannen spelen met Blight! En Skull of Orm! En, en.... Mole Worms!
Premium lid timewa (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-5-2018
Speel 'm in een blinkdeck met o.a. Venser, the Sojourner. Werkt als 1 tiet.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (278) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2018
Ik speelde deze vroeger graag met Vedalken Mastermind. Traag als de neten, maar bijzonder irritant om tegen te spelen.
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 29-5-2018
ja, dat geintje heb ik ook eens tegenover me gehad.. Met ook nog een Strionic Resonator in het spel.
Premium lid Stijn (129) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2018
Spuug, iemand gebruikt deze bij ons aan tafel wel eens met Brago, King Eternal. Vreselijke combi.

Edit: en Armageddon belde om te zeggen dat land destruction in wit al heel lang bestaat ...
Deckbuilder Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2018
Wauw, mooi gevonden! Heeft blauw-wit nu ook al land destruction!?!
Premium lid FlorisV (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2018
Vies kaartje met Auratog en Hanna, Ship’s Navigator. Potentiele land destruct zelfs.
Premium lid Jos van Schijndel (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-1-2013
Situatie: Reality Acid in het spel enchant een permanent van de opponent. Words of Wind ability gaat af.

1. Als jij kiest om Reality Acid te returnen, dan weet jouw opponent dat en kan hij (als hij de permanent wil laten leven) ervoor kiezen om de enchanted permanent te returnen.

2. Als jij kiest om een andere permanent dan Reality Acid te returnen, dan weet jouw opponent dat ook en dan kan hij een andere permanent kiezen om te returnen dan de enchanted permanent, omdat deze dan toch niet meteen dood zal gaan. (Misschien heeft hij nog andere manieren om deze permanent te returnen, of hij wil liever iets anders returnen want hij weet dat zijn permanent toch nog even leeft. Misschien hoop hij een Stifle op te pakken).
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-1-2013
Hoezo is het belangrijk wie als eerste kiest als ze vervolgens tegelijkertijd terug gaan?
Premium lid Jos van Schijndel (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-1-2013
Originele vraag ging over Words of Wind. Alles gaat dus tegelijkertijd terug naar owner's hand en het is dus ook belangrijk wie als eerst een keuze maakt welke permanent hij of zij returned. Ik dacht dat dat wel genoeg zou zijn als antwoord
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-1-2013
Ik snap niet echt wat regel 101.4 daarmee te maken heeft.
Premium lid Jos van Schijndel (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-1-2013
Haha, dat is waar. Maar als beide permanents tegelijkertijd uit het spel gaan, wil dat dus zeggen dat de "leaves play"-trigger van Reality Acid wel op de stack gaat, maar niks meer doet op resolution. De "enchanted permanent" is namelijk niet meer in het spel en er valt dus niets te sacrificen.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-12-2012
Mjah, maar z'n vraag is wat er vervolgens gebeurd.

Beide permanents gaan tegelijkertijd naar hand. Dus je tegenstander hoeft m niet te saccen.
Premium lid Jos van Schijndel (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-12-2012
Lui dat ik ben, quote ik uit het regelboek :
101.4. If multiple players would make choices and/or take actions at the same time, the active player (the player whose turn it is) makes any choices required, then the next player in turn order (usually the player seated to the active player's left) makes any choices required, followed by the remaining nonactive players in turn order. Then the actions happen simultaneously. This rule is often referred to as the "Active Player, Nonactive Player (APNAP) order" rule.
Damrus Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-12-2012
Hoe zit het eingelijk met deze situatie:

Words of Wind, Als ik me draw skip en iedereen een permanent terug moet halen. Terwijl Reality Acid in het spel ligt op een permanent en mijn opponent haalt die permanent terug terwijl ik reality acid terug haal.

Moet hij hem dan niet eerst sacrificen omdat ik prioriteit heb en kan hij hem dan niet meer bouncen? of toch wel en faal ik hier erg hard...
Meer commentaar >
Reality Acid | Planar Chaos
Oracle tekst
Enchantment - Aura 
Enchant permanent
Vanishing 3 (This Aura enters the battlefield with three time counters on it. At the beginning of your upkeep, remove a time counter from it. When the last is removed, sacrifice it.)
When Reality Acid leaves the battlefield, enchanted permanent's controller sacrifices it.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Reality Acid samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Reality Acid
Zoek decks met Reality Acid
Reality Acid toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Planar Chaos / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
12660 paginas bekeken sinds 18-8-2019 15:14:30
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.