spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 20:56:44 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Boom // Bust informatie
Serie: Planar Chaos (PLC)
Rarity: Rare Planar Chaos Rare
Geef commentaar op Boom // Bust
Boom // Bust komt voor in
Serie Normaal Foil
Planar Chaos
 5
2,50
 -
9,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jelmer (664) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Gerben D (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid JonaDDD (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Dr. Sanchez (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
David (Zoetermeer) (139) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Xavier2x Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Boom // Bust uit Planar Chaos. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-8-2017
Niet dus zo blijkt. De kaart ligt namelijk niet op de stack maar in een andere zone (Graveyard in dit geval) en dus zal het niet kunnen.
wim (Almere) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-8-2017
Kun je de buste nu wel of niet casten met een Goblin Dark-Dwellers . Dmv de nieuwe regels ?
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2017
Met ingang van Amonkhet zullen de split kaarten zo werken:

Zolang Boom//Bust niet op de stack is heeft 't een cmc van 8, op de stack heeft Boom heeft cmc 2 en Bust cmc 6, maar je zal dus geen Brain in a Jar meer kunnen gebruiken om Bust 'gratis' te casten Eindelijk
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2016
Waarschijnlijk door Goblin Dark-Dwellers. Gezien de Goblin een Armageddon wordt met Boom//Bust in je graveyard.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2016
Modern waarschijnlijk, zoals vaak
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2016
Vanwaar die prijsstijging dan?
Premium lid Tom (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2016
Michiel heeft zeker al een marktwatcher

gister nog naar deze gekeken, besloten niet te halen.
nou 6x zo duur. pampampammmmm... magic
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Hehe, will do. =p
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Zeg dat tegen Wizards.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Om heel mierenneukerig te zijn, is "2 of 6" dan niet een beter antwoord op z'n vraag?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Hangt ervan af wat er gevraagd wordt.

Dark Confidant ziet 2 en 6, telt ze bij elkaar op en komt tot 8.

Maar als een kaart vraagt om een CMC lager dan bijvoorbeeld 3, dan krijgt die al Ja terug, omdat 2 lager dan is 3.

(Op de stack heeft hij overigens de CMC van de kant die je gekozen hebt om te casten.)


CR 708. Split Cards

708.5. An effect that asks for a particular characteristic of a split card while it's in a zone other than the stack gets two answers (one for each of the split card's two halves).
Example: Infernal Genesis has an ability that reads, "At the beginning of each player's upkeep, that player puts the top card from his or her library into his or her graveyard. He or she then puts X 1/1 black Minion creature tokens onto the battlefield, where X is that card's converted mana cost." If the top card of your library is Assault/Battery when this ability resolves, the game sees its converted mana cost as "1, and 4." You get five creature tokens.

708.6a An effect that performs a positive comparison (such as asking if a card is red) or a relative comparison (such as asking if a card's converted mana cost is less than 2) involving characteristics of one or more split cards in any zone other than the stack gets only one answer. This answer is "yes" if either side of each split card in the comparison would return a "yes" answer if compared individually.
Example: Void reads, "Choose a number. Destroy all artifacts and creatures with converted mana cost equal to that number. Then target player reveals his or her hand and discards all nonland cards with converted mana cost equal to the number." If a player casts Void and chooses 1, his or her opponent would discard Assault/Battery because the game sees its converted mana cost as "1, and 4." The same is true if the player chooses 4. If the player chooses 5, however, Assault/Battery would be unaffected.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Was het niet 8?
Als je 'm revealed met bijv. Dark Confidant ben je 8 leven kwijt.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
2 en 6.
Premium lid Hilbert (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Wat is de CMC van deze kaart?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-9-2012
Dan gaat die kapot.

Fizzlen gebeurt pas als alle targets illegaal zijn. Dat is hier niet het geval, dus doet de spell zoveel mogelijk met de resterende targets.
Meer commentaar >
Boom // Bust | Planar Chaos
Oracle tekst
Sorcery 
Destroy target land you control and target land you don't control.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Boom // Bust samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Boom // Bust
Zoek decks met Boom // Bust
Boom // Bust toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Planar Chaos / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 24 leden ingelogd op NederMagic.
5906 paginas bekeken sinds 20-2-2019 18:42:01
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.