spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 2:56:15 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Aeon Chronicler informatie
Serie: Planar Chaos (PLC)
Rarity: Rare Planar Chaos Rare
Geef commentaar op Aeon Chronicler
Aeon Chronicler komt voor in
Serie Normaal Foil
Planar Chaos
 5
0,35
 1
3,50
Jace vs Vraska
 7
0,35    
Commander 2016
 6
0,35    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Freaklin (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tom S (Almere) (106) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn Van der Zanden (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (191) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Mabo (Delft) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Arnyx (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Vick (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
BE - Flashco Da Gama (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Juldax (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wilbert Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
SvM Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Aeon Chronicler uit Planar Chaos. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
@rtm84: Je kunt het beter omdraaien: Geen mana voor X betalen, maar je kiest een waarde voor X, met hoeveel time counters je hem wilt suspenden. Dan weet je wat Suspend X wordt.

En dan kijk je wat de schade is, hoeveel mana dat grapje je gaat kosten.
Rob S (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
Als je voor = 1 kiest, betaal je dus en suspend je dit ding met 1 counter. Ik zie niet helemaal hoe je aan 13 kan komen ... Een + is geen 13, maar .
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
Dan krijg je 1 counter.

Bij suspend krijg je time counters gelijk aan de hoeveelheid suspend. Suspend X levert dus X time counters op.

is hetzelfde als + . Suspenden kost zowiezo , plus nog eens mana, waar X de hoeveelheid suspend is.

Met X = 1 kost suspenden = en krijg je 1 time counter.
Met X = 4 kost suspenden = en krijg je 4 time counters.
rtm84 (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
als je voor x 1 mana betaalt, dan betaal je in totaalneem ik aan 4 kleurloze en 1 blauwe. komen er dan 4 of 13 counters op? Lijkt er haast op door de schrijfwijze maar kan me de 13 niet voorstellen.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 11-2-2011
'Trek maar aan het kadolintje, dan gaat mijn mantelpakkie vanzelf open.'
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Maar als je het niet zeker weet, zoek het dan op of geef geen antwoord, of zet er in ieder geval duidelijk bij dat je het niet zeker weet. Anders breng je mensen op een verkeerd spoor.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Het is dan wel aan te raden om eerst even het een en ander uit te zoeken zodat je het wel zeker weet en dan pas wat te posten...
Premium lid Thomas v/d Laan (Leeuwarden) (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Wist het niet zeker, zat dus wel mooi fout
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Nou nou, rustig aan Je hebt wel gelijk, maar het mag ook wel wat vriendelijker. Niet iedereen weet alles.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Ja en? Je moet hier ondertussen wel weten dat je de Oracle tekst moet lezen en niet de tekst op de kaart...
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
De kaart zelf heeft geen reminder text
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
@Thomas: Lees jij nooit reminder texts?

In de reminder text van Suspend staat letterlijk "When the last is removed, CAST it without paying its mana cost."
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
@Thomas: ah, nu snap ik je zin Nu heb je gewoon het foute antwoord

Als je de laatste counter verwijderd dan CAST je de suspended spell zonder de mana cost te betalen.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
Thomas, van die zin klopt niet veel

In de upkeep van je tegenstander triggert suspend om er een counter af te halen. Dat resolved, en omdat de laatste er nu af is gehaald, triggert de "ik heb geen counters meer en ga nu gratis gespeeld worden" ability. DIT is het laatste moment om Teferi nog op te leggen. Stel, dat doe je, dan resolved daarna de Aeon ability en die wilt nu op de stack...maar dat mag niet, want de Aeon ability is nog bezig met resolven, dus de stack is niet leeg, dus mag je de Chronicler niet casten, dus blijft hij exiled tot het einde van het spel.
Premium lid Thomas v/d Laan (Leeuwarden) (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-8-2010
*Teferi kan hem niet* moet het zijn
Meer commentaar >
Aeon Chronicler | Planar Chaos
Oracle tekst
Creature - Avatar * / *
Aeon Chronicler's power and toughness are each equal to the number of cards in your hand.
Suspend X-X3U. X can't be 0. (Rather than cast this card from your hand, you may pay X3U and exile it with X time counters on it. At the beginning of your upkeep, remove a time counter. When the last is removed, cast it without paying its mana cost. It has haste.)
Whenever a time counter is removed from Aeon Chronicler while it's exiled, draw a card.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
2/1/2007
Both instances of X in the suspend ability are the same. You determine the value of X as you suspend the card from your hand. The value you choose must be at least 1.

2/1/2007
If this is suspended, then when the last time counter is removed from it, both its triggered ability and the ďplay this cardĒ part of the suspend ability will trigger. They can be put on the stack in either order.

6/7/2013
You can exile a card in your hand using suspend any time you could cast that card. Consider its card type, any effect that affects when you could cast it (such as flash) and any other effects that could stop you from casting it (such as Meddling Mageís effect) to determine if and when you can do this. Whether or not you could actually complete all steps in casting the card is irrelevant. For example, you can exile a card with suspend that has no mana cost or requires a target even if no legal targets are available at that time.

6/7/2013
Exiling a card with suspend isnít casting that card. This action doesnít use the stack and canít be responded to.

6/7/2013
If the spell requires any targets, those targets are chosen when the spell is finally cast, not when itís exiled.

6/7/2013
If the first triggered ability of suspend (the one that removes time counters) is countered, no time counter is removed. The ability will trigger again during the cardís ownerís next upkeep.

6/7/2013
When the last time counter is removed, the second triggered ability of suspend will trigger. It doesnít matter why the last time counter was removed or what effect removed it.

6/7/2013
If the second triggered ability of suspend (the one that lets you cast the card) is countered, the card canít be cast. It remains exiled with no time counters on it, and itís no longer suspended.

6/7/2013
As the second triggered ability resolves, you must cast the card if able. Timing restrictions based on the cardís type are ignored.

6/7/2013
If you canít cast the card, perhaps because there are no legal targets available, it remains exiled with no time counters on it, and itís no longer suspended.

6/7/2013
If the spell has any mandatory additional costs, you must pay those if able. However, if an additional cost includes a mana payment, you are forced to pay that cost only if thereís enough mana in your mana pool at the time you cast the spell. You arenít forced to activate any mana abilities, although you may do so if you wish.

6/7/2013
A creature cast using suspend will enter the battlefield with haste. It will have haste until another player gains control of it (or, in some rare cases, gains control of the creature spell itself).

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Aeon Chronicler samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Aeon Chronicler
Zoek decks met Aeon Chronicler
Aeon Chronicler toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Planar Chaos / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
11948 paginas bekeken sinds 19-2-2019 22:37:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.