spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
16-12-2018 2:14:48 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Mirari informatie
Serie: Time Spiral TS (TSB)
Rarity: Rare Time Spiral TS Rare
Geef commentaar op Mirari
Mirari komt voor in
Serie Normaal Foil
Odyssey
 2
1,25
 -
4,95
Time Spiral TS
 4
1,00
 4
3,50
FtV Relics
 2
1,75    
Commander 2013
 4
0,75    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Erick Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Theolath Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
midnight (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Elessar Elendil (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Marc (163) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Mirari uit Time Spiral TS. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2014
Hij kopieert de keuze voor X inderdaad mee.
Premium lid benny (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2014
Vraagje,

Als je een instant of sorcery met X in de manacost kopieert met mirari, kopieert mirari het gene wat betaald is voor X ook mee?

Alvast bedankt
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
Smoesjes. 90% van de tijd dat ik op Nedermagic rondhang, is in de baas zijn tijd.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
Klopt ik weet het. verkeerd opgeschreven. Nedermagicen tijdens de baas zijn tijd vergt enig snelheid van typen en niet nalezen wat je getypt hebt .
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
En dan is er ook nog het verschil tussen het moment waarop hij triggert, en waarop hij op de stack wordt gelegd, maar dat is een net iets abstracter verhaal.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
Toch is het goed om het uit elkaar te houden om verwarring te voorkomen . Het woord 'trigger' en het woord 'resolve' betekenen namelijk echt iets compleet anders .
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
thanks. ben ik ook weer zeker van mijn zaak.
ps: triggeren/ resolven... wat maakt het uit. we begrijpen elkaar allemaal op NM
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
David heeft op zich al prima geantwoord, maar toch voor de volledigheid nog even wat er precies gebeurt:

Je cast High Tide. Daardoor triggert Mirari. De stack ziet er dan zo uit:


---TOP
trigger van Mirari
High Tide
---BOTTOM


De trigger van Mirari resolvet. Je kiest nu of je wilt betalen om High Tide te kopiëren. Zo ja, dan ziet de stack er daarna zo uit:


---TOP
kopie van High Tide
High Tide
---BOTTOM
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
Allereerst: High tide 'triggerd' niet. Triggeren is iets wat abilities doen. High Tide 'resolved'.

Antwoord op je vraag: Je cast High Tide, en legt deze op de stack. Op dat moment Triggered Mirari (Mirari heeft een triggered ability). Je mag dan de 3 mana betalen op High Tide te kopiëren. Je kunt dit niet meer doen als High Tide al geresolved is.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2013
Nog een aanvullende vraag:

Ik speel een High Tide, vervolgens wil ik deze met Mirari kopieren, wat is de volg orde van triggeren en tappen?

Klopt mijn redenatie dat wanneer ik High Tide speel, nog voordat de kaart triggert 3 mana moet betalen voor de ability van Mirari? Of wordt High tide getriggerd, mijn blauw landjes kunnen voor 2 getapt worden en ik kan vervolgens de 3 mana voor Mirari gebruikendoor maar 2 landjes ipv van 3 landjes te tappen (en dan zelfs nog 1 mana in mijn pool over te houden).

Dank alvast!
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2013
lol inderdaad. thanks voor je scherpe toelichting!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2013
1 van de dingen die ik aan probeerde te geven: Stel als er alleen dit staat:

"EXILE it as it resolves. At the beginning of your next upkeep, you may ..."


Dan werkt het nog steeds niet. Want als je een kopie van een spell exilet, dan is hij weg. Finito. Verdwenen. En wat er niet is, kun je ook niet meer spelen.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2013
Thanks Xander. had dit ook moeten weten... maar ja... zoals al aangeven... over de cast regel heen gelezen.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2013
Rebound zegt: "If you CAST this spell from your HAND, EXILE it as it resolves. At the beginning of your next upkeep, you may cast this CARD from exile without paying its mana cost."

* Je cast de kopie niet.
* De kopie komt niet uit je hand.
* Als het al zou werken, dan verdwijnt een ge-exilede kopie in het niets als state-based actions gecheckt worden (vergelijkbaar met tokens die ge-exiled worden).
* De kopie is geen kaart.

Ik ben bang van niet.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2013
Ik had inderdaad over de "cast"regel heen gelezen. Had het dus kunnen weten
Meer commentaar >
Mirari | Time Spiral TS
Oracle tekst
Legendary Artifact 
Whenever you cast an instant or sorcery spell, you may pay 3. If you do, copy that spell. You may choose new targets for the copy.
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/4/2004
Everything about the original spell is copied, including any decisions made on announcement, such as whether it was kicked or its Buyback cost was paid. Effects on the spell, such as Sleight of Mind or Flashback, are not copied.

10/4/2004
If the copied spell requires a target and there are no legal targets, then the copy has the same target (which should be illegal) as the original.

10/4/2004
If the spell is countered before the triggered ability resolves, then the ability will make a copy of how the spell looked right before it was countered.

10/4/2004
It triggers once per spell, so you canít get multiple copies of a spell using this card. And since this card is legendary, you canít control more than one.

10/4/2004
The copy is not ďcastĒ so it will not trigger anything that triggers on a spell being cast.

10/4/2004
You choose whether or not to pay when the triggered ability resolves.

10/4/2004
You are not required to choose new targets. If you do choose, then the targets must be legal. If you donít change them, the spell is placed on the stack whether or not the targets are legal. The legality of the targets is always checked on resolution of the spell, so the spell may be countered at that time if all of its targets are illegal.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Mirari samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Mirari
Zoek decks met Mirari
Mirari toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral TS / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 7 leden ingelogd op NederMagic.
15522 paginas bekeken sinds 15-12-2018 21:01:48
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.