spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
14-12-2018 3:48:40 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Avalanche Riders informatie
Serie: Time Spiral TS (TSB)
Rarity: Rare Time Spiral TS Rare
Geef commentaar op Avalanche Riders
Avalanche Riders komt voor in
Serie Normaal Foil
Urzas Legacy
 6
1,25
 -
9,95
Time Spiral TS
 -
1,25
 1
5,95
Friday Night Magic
 -
5,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
David (Zoetermeer) (139) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stronghold (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (42) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Traildemon (105) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jelte (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid G-men (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hans Kazan (23) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Avalanche Riders uit Time Spiral TS. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-1-2016
De upkeep cost betaal je de beurt erna pas. Op het moment dat je 'm cast, een landje sloopt én meteen aanvalt hoef je je inderdaad nog niet druk te maken over die tweede keer betalen, dat doe je in je eerstvolgende upkeep pas. Je moet natuurlijk wel gewoon betalen om 'm überhaubt te casten.
Premium lid Arjan (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-1-2016
Werkt deze kaart ook gewoon als je bijv. de mana kost niet kan betalen dat je dan gewoon de kaart sact?

Dus een destroy target land kaart en dan aanvallen voor 2 en vervolgens de kaart saccen?

Gr
NederMagic Rules Advisor Merrin (Haarlem) (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2010
Om antwoord te geven op Marnix'vraag: nee, CIP (of ETB)-triggers triggeren niet, want (zoals je zelf ook al aangaf) liggen ze al in het spel.
Global Moderator Official Rules Advisor Arjan Kuijper (Zaandam) (245) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2010
Ixidron + Ixidor, Reality Sculptor?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2010
Nee helaas.

Nog even de relevante regel:

CR 702.34d - If you have priority, you may turn a face-down permanent you control face up. This is a special action; it doesn't use the stack (...) The morph effect on it ends, and it regains its normal characteristics. Any abilities relating to the permanent entering the battlefield don't trigger when it's turned face up and don't have any effect, because the permanent has already entered the battlefield.

---

Wat is alleen precies de relatie met deze kaart, als ik vragen mag?
Marnix14 (Eindhoven) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2010
triggert een CIP ability ook als je hem face-up legt?
want hij was in principe al in het spel..
ZenGarden Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2010
Hoeft niet per sé sacrifice, kan ook gewoon "destroy target land you control" zijn, kan je je landje nog regeneraten (Rats of Rath heeft bijv. "destroy target .. you control".
Treegnessacul (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2010
als het een land van jezelf zou zijn zou het "sacrifice a land" zijn
Premium lid Paul Visser (Zoetermeer) (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-1-2010
Ja, daarom vond ik hem slecht. Ik moet echt eens een keer dingen beter lezen voordat ik vragen ga stellen. Gebeurt me nogal vaak dat ik er overheen lees
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-1-2010
Aha! Ja, dat zou 'm wel wat slechter maken Dan speel ik liever Goblin War Buggy
Premium lid Paul Visser (Zoetermeer) (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2010
Ah, ik zie dat ik hem verkeerd gelezen heb. Ik dacht dat je een land van jezelf moest slopen. Volgende keer eerst beter lezen.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2010
Omdat het een goede kaart is Voor 4 mana een land slopen (dat kost -> Stone Rain) en een 2/2 haste met echo (dat kost ( -> Goblin War Buggy) in één kaart. Plus, met wat blink effecten als Momentary Blink kun je land blijven slopen.
mover (Almelo) (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2010
Ik denk, omdat hij 1,50 is.
Premium lid Paul Visser (Zoetermeer) (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2010
Waarom is deze 2 euro?
Avalanche Riders | Time Spiral TS
Oracle tekst
Creature - Human Nomad 2 / 2
Haste
Echo 3R (At the beginning of your upkeep, if this came under your control since the beginning of your last upkeep, sacrifice it unless you pay its echo cost.)
When Avalanche Riders enters the battlefield, destroy target land.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Avalanche Riders samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Avalanche Riders
Zoek decks met Avalanche Riders
Avalanche Riders toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral TS / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 4 leden ingelogd op NederMagic.
7504 paginas bekeken sinds 14-12-2018 0:23:21
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.