spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-4-2019 21:58:29 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Living End informatie
Serie: Time Spiral (TSP)
Rarity: Rare Time Spiral Rare
Geef commentaar op Living End
Living End komt voor in
Serie Normaal Foil
Time Spiral
 4
24,95
 -
49,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Jelmer (664) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Mattheus (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Thomas Snauwaert (56) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Living End uit Time Spiral. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-6-2016
Ja, sowieso al iets van 2 jaar, als het niet langer is.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (278) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-6-2016
Dat is waarom deze jongen 10,50 is. Living End is al een tijdje een Modern deck dat precies werkt zoals hij het zegt.
SliverLord Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-6-2016
https://www.youtube.com/watch?v=r06FXPl1FH8

leuk deck idee voor Living End
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2015
Hoi Dustin,

Bedankt voor de heldere uitleg.

Groetjes, Barrie
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-11-2015
Het saccen en terugkomen gebeurt niet tegelijk, kijk maar naar het woordje "then" in de text. Je hebt wel gelijk dat je tussendoor geen priority krijgt! Als je eerst je beesten aan Ravager sact (of met Living End op de stack, maar voordat deze begint te resolven), werkt het: alle beesten uit je graveyard worden exiled, Ravager wordt gesact (modular triggert), beesten komen terug, modular trigger gaat op de stack en je kiest een target artifact creature voor je +1/+1 counters.
TL;DR: het werkt anders dan je dacht, maar het eindresultaat is precies wat je wilde.
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-11-2015
Kan ik mijn beesten via Arcbound Ravager saccen en vervolgens ravager dood laten gaan zodat ik de modular counters kan overhevelen naar 1 van de artifact creatures die straks weer in het spel gaat komen?

Volgens mij moet dat kunnen omdat het saccen en terug leggen eigenlijk tegelijk gebeurt. Klopt dit?
Premium lid Toversnol (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-6-2013
hier heb je een tutorial vid voor living end cycling deck in modern. hier
Premium lid Official Judge Rik van Duijn (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-8-2011
Ik speelde net in een type Modern testspelletje tegen een deck met daarin deze kaart, veel dikke cycling creatures en een boel cascade vriendjes. Ontzettend naar!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-2-2011
De stack ziet er in eerste instantie zo uit:


---TOP
ability van Tormod's Crypt
Living End
---BOTTOM


Eerst de ability van Tormodís Crypt laten resolven. Dan is je graveyard leeg.

Living End ligt nu nog steeds op de stack. Dan speel je een spell/ability om een creature card te discarden. Die komt nu weer bovenop Living End te liggen. De stack ziet er nu zo uit:


---TOP
discard spell/ability
Living End
---BOTTOM


Bovenste resolvet eerst; creature card wordt gediscard. Vervolgens resolvet Living End.

---

Wat Shriekmaw betreft: Eerst komt alles inderdaad tegelijkertijd de battlefield binnen en daardoor triggeren de enter-the-battlefield abilities vervolgens. Maar alles ligt op dit moment dus al op de battlefield, dus je kunt nu inderdaad die Tarmogoyf targeten.
Premium lid XB. (155) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-2-2011
Ik neem ook aan, dat als je een Shriekmaw in je graf hebt, en je tegenstander iets van een Tarmogoyf, en deze komen tegelijker tijd het spel in. Dat de Shriekmaw triggered en dat je meteen de Tarmogoyf kan weg schieten..
Premium lid XB. (155) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-2-2011
Met andere woorden, alles wat op het board lag, dat gaat je graf in.
Alle beestjes die in je graf liggen die komen in het spel (en die van je oppo uiteraard)

Iemand zei, dat als je tormod's crypt} tegen je krijgt.
Dan speel jij deze kaart, hij activeert de crypt.
En dan kun jij nog reageren door een beestje te discarten.

Ik snap alleen niet goed, wanneer je moet reageren met het discarten van het beestje, met als resultaat, dat je beestje niet wordt removed door de crypt, maar wel mee gaat met living end, de tafel op ...
Daniel (Makkum) (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-6-2010
Living End deck hier .

Geen probleem hoor!
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (191) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2010
Als je zoekt bij de decks die deze kaart bevatten vind je zo een aantal Living End decks
Maar goed, helaas is het deck redelijk eenvoudig. Je gebruikt je eerste paar beurten om een stel beesten te cyclen en vervolgens cascade je in Living End en maak je het af.
Ik heb hier in het verleden wel naar gekeken, maar Restore Balance (met artifacts en na een restore March of the Machines) en Hypergenesis zijn op zich leukere kaartjes om in te cascaden
Premium lid Paul Visser (Zoetermeer) (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2010
Is inderdaad wel een lachen idee. Als iemand het uitwerkt (of al gedaan heeft) post dan even een linkje, ben benieuwd!
Daniel (Makkum) (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2010
Heel deckidee hier! Daar valt nog wel wat mee te doen volgens mij!
Meer commentaar >
Living End | Time Spiral
Oracle tekst
Sorcery 
Suspend 3-2BB (Rather than cast this card from your hand, pay 2BB and exile it with three time counters on it. At the beginning of your upkeep, remove a time counter. When the last is removed, cast it without paying its mana cost.)
Each player exiles all creature cards from their graveyard, then sacrifices all creatures they control, then puts all cards they exiled this way onto the battlefield.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
9/25/2006
ďAll cards they exiled this wayĒ refers only to the cards exiled in the first part of the effect. If a replacement effect (such as Leyline of the Void) exiles any of the sacrificed creatures instead of putting them into the graveyard, those cards arenít returned to the battlefield.

6/7/2013
You can exile a card in your hand using suspend any time you could cast that card. Consider its card type, any effect that affects when you could cast it (such as flash) and any other effects that could stop you from casting it (such as Meddling Mageís effect) to determine if and when you can do this. Whether or not you could actually complete all steps in casting the card is irrelevant. For example, you can exile a card with suspend that has no mana cost or requires a target even if no legal targets are available at that time.

6/7/2013
Exiling a card with suspend isnít casting that card. This action doesnít use the stack and canít be responded to.

6/7/2013
If the spell requires any targets, those targets are chosen when the spell is finally cast, not when itís exiled.

6/7/2013
If the first triggered ability of suspend (the one that removes time counters) is countered, no time counter is removed. The ability will trigger again during the cardís ownerís next upkeep.

6/7/2013
When the last time counter is removed, the second triggered ability of suspend will trigger. It doesnít matter why the last time counter was removed or what effect removed it.

6/7/2013
If the second triggered ability of suspend (the one that lets you cast the card) is countered, the card canít be cast. It remains exiled with no time counters on it, and itís no longer suspended.

6/7/2013
As the second triggered ability resolves, you must cast the card if able. Timing restrictions based on the cardís type are ignored.

6/7/2013
If you canít cast the card, perhaps because there are no legal targets available, it remains exiled with no time counters on it, and itís no longer suspended.

6/7/2013
If the spell has any mandatory additional costs, you must pay those if able. However, if an additional cost includes a mana payment, you are forced to pay that cost only if thereís enough mana in your mana pool at the time you cast the spell. You arenít forced to activate any mana abilities, although you may do so if you wish.

6/7/2013
A creature cast using suspend will enter the battlefield with haste. It will have haste until another player gains control of it (or, in some rare cases, gains control of the creature spell itself).

6/7/2013
Although originally printed with a characteristic-defining ability that defined its color, this card now has a color indicator. This color indicator canít be affected by text-changing effects (such as the one created by Crystal Spray), although color-changing effects can still overwrite it.

9/20/2016
This has no mana cost, which means its mana cost canít be paid for effects such as replicate from Djinn Illuminatus or flashback from Snapcaster Mage.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Living End samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Living End
Zoek decks met Living End
Living End toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 14 leden ingelogd op NederMagic.
698 paginas bekeken sinds 23-4-2019 21:36:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.