spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 1:54:47 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Lim-Dul the Necromancer informatie
Serie: Time Spiral (TSP)
Rarity: Rare Time Spiral Rare
Geef commentaar op Lim-Dul the Necromancer
Lim-Dul the Necromancer komt voor in
Serie Normaal Foil
Time Spiral
 -
1,00
 2
3,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (191) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Luuk Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
goossens Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Benjamin (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Tony (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Lim-Dul the Necromancer uit Time Spiral. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2013
Als je tegenstanders ervoor kiest om hem in de graveyard te leggen wel, anders niet. Het is namelijk een replacement effect wat ervoor zorgt dat als hij naar de graveyard zou gaan, hij direct door gaat naar de Command Zone.
Anko Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2013
Kan je in EDH dan de commander van te tegenstander jatten?
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2011
Internet heb ik ze op PDF gedownload. Via de obscure hoekjes op het internet (vooral book torrentssites heb ik gezocht). Het is niet het beste maar om nou alle boeken in 1x te gaan kopen. Nee, dat wordt hem niet. Ik kan je ze wel doorsturen.

Als je ze wilt kopen dan zou ik het gewoon op de grotere handelsites proberen.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2011
Ok, maar daar houd ik je aan .

ps. waar heb je die boeken kunnen vinden? Ik zou ze zelf ook graag lezen, maar heb enkel de Ravnica-serie kunnen bemachtigen.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2011
Geef me een maand, ik ben net begonnen met de boeken en ik kan snel lezen. Als ik het weet hoor je het
~Eaterbuf~(Nijmegen) (25) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2011
Het lijkt me wel, als je zoekt op 'the necromancer' in flavortexten krijg je dit hier .
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2011
Lim-Dul kwam (story-wise) toch uit de Ice Age / Coldsnap serie en was de grote tegenstander van Darien, King of Kjeldor?
Premium lid GerardHH (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-3-2011
Ok,thanks! Ik kan weer eens lekker gelijk claimen bij m'n vrienden
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-3-2011
Nee, het is 1 enkele trigger die op de stack gaat.

Als die trigger resolvet, hoef je pas te beslissen of je betaalt of niet. En als je betaalt, dan treedt het reanimate-effect in werking, zonder dat er ook maar iets tussendoor kan/mag gebeuren. (Je krijgt tussendoor ook geen priority.)

Als de trigger gecountered wordt, heb je dus de mana nog niet eens hoeven betalen. Op het moment dat je de mana betaalt, is de trigger al halverwege met resolven en kan dus niet meer gecountered worden.
Premium lid GerardHH (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-3-2011
Wat gaat er nu precies op de stack bij deze trigger? In de zin van, gaat de gelegenheid om te betalen op de stack? Of gaat het reanimaten pas op de stack als je betaald hebt? Of zijn bijde "triggers" van toepassing (de mogelijkheid om te betalen gaat op de stack, wordt er betaald, dan gaat het reanimaten nog eens op de stack)?

Dit vraag ik door kaarten zoals Stifle. Ben ik dan mijn 2 mana kwijt of niet?
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-8-2010
Beide triggers gaan op de stack, in de "APNAP" volgorde (Active Player, Non Active Player). Dus als het in jouw beurt gebeurt gaat eerst de trigger van Lim Dul op de stack en dan die van Guile, waardoor hij eerst teruggeshuffled wordt voor jij hem kunt reanimaten. Gebeurt het in zijn beurt, dan kun jij hem jatten en kan hij niet meer teruggeshuffled worden.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-8-2010
Ok, nog een vraag;

stel, mijn tegenstander's Guile gaat dood en naar de graveyard.
Er gaan nu twee triggers af
-Guile's terugshufflen
-Lim's Necromancy

Wat gebeurt er nu?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-5-2010
Ja, ze zien elkaar allemaal dood gaan en dus triggert de ability van Lim-Dul the Necromancer nog.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-5-2010
Stel, ik deze heb liggen en mijn tegenstander een World Queller. Hij speelt Wrath of God.

Als ik het goed heb, kan ik de ability van Lim gebruiken om de World Queller over te nemen, die daarna aan mijn kant staat, toch?
Lim-Dul the Necromancer | Time Spiral
Oracle tekst
Legendary Creature - Human Wizard 4 / 4
Whenever a creature an opponent controls dies, you may pay 1B. If you do, return that card to the battlefield under your control. If it's a creature, it's a Zombie in addition to its other creature types.
1B: Regenerate target Zombie.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Lim-Dul the Necromancer samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Lim-Dul the Necromancer
Zoek decks met Lim-Dul the Necromancer
Lim-Dul the Necromancer toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 3 leden ingelogd op NederMagic.
9133 paginas bekeken sinds 19-2-2019 22:37:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.