spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-8-2019 9:21:08 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Angelís Grace informatie
Serie: Time Spiral (TSP)
Rarity: Rare Time Spiral Rare
Geef commentaar op Angelís Grace
Angelís Grace komt voor in
Serie Normaal Foil
Time Spiral
 1
5,95
 2
19,95
Modern Masters
 -
5,50
 -
14,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Koen Dekker (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bally (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid cirion (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Angelís Grace uit Time Spiral. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2014
Je gaat inderdaad dood, omdat de trigger bovenop de stack komt en dus zal resolven voordat Angel's Grace resolven. Hierdoor kom je op 0 leven en nog voordat je Angel's Grace gaat resolven worden de State-Based Effects gechecked en ga je dood.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2014
Zie ook de reminder text van Angel's Grace. Je mag alleen geen spells casten of abilities activeren (behalve mana abilities).
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2014
Jep Triggered abilities gaan gewoon af, je krijgt de 2 dmg terwijl je angel's grace ligt te wachten tot ie mag resolven en sterft voordat ie de kans krijgt.
Premium lid Patrick Saadhoff (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2014
Nope. Angel's Grace's -> Split second voorkomt dat er op mag worden gereageerd
Meatboy (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2014
Ik heb 2 levens, er ligt een Eidolon of the Great Revel. Mijn tegenstander speelt een Lightning Bolt op mij.

Als ik dan in reactie daar Angelís Grace speel, dan sterf ik door de eidolon?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2012
Als je priority krijgt om iets te kunnen spelen, worden altijd EERST state-based actions gecheckt. Die zien dat je op 10 infect staat en dus heb je onherroepelijk verloren. Dus als je aan het begin van een beurt op verliezen staat, is er niks wat je daar tegen kunt doen.


Overigens is reageren op 10 infect ook een tikkeltje aan de late kant. Je moet wel reageren voordat je de schade krijgt (in combat op zijn laatst in de declare blockers step). Anders zijn de state-based actions je sowieso te snel af.
Premium lid Rolf (151) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2012
Stel: Ik heb deze met ischron scepter liggen en speel tegen infect.

Hij heeft me op 10 infect gezet en ik tap mijn scepter op reactie.

Ga ik dan dood in mijn upkeep of kan ik gewoon iedere keer nog overleven
als ik genoeg mana heb om iedere keer te tappen

Toai Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2011
Haha oja ! Helemaal niet aan gedacht.\

Op die manier kan je dus wel verliezen, ook al heeft de kaart split second.
Premium lid Gijs (Uithoorn) (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2011
@ toai

wat dacht je van Naturalize?
Toai Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-9-2011
Deze op isochron scepter is win, gewoon wachten tot hij deckdood is ^^
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-9-2011
Lol, ze hebben in de reminder text van split second een letter weggehaald.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2010
Morphen gebruikt de stack niet.
Casper the Dreadful (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2010
Ging morphen nou over de stack of alleen de triggered ability die het veroorzaakt?
MeliaN Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2010
dankjewel voor de snelle reactie.
Premium lid Official Judge Dreagation (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-8-2010
Ja, maar niet door een spell of activated ability.
Wel door triggered abilities van bijv Counterbalance of een geunmorphde Voidmage Apprentice.
Meer commentaar >
Angelís Grace | Time Spiral
Oracle tekst
Instant 
Split second (As long as this spell is on the stack, players can't cast spells or activate abilities that aren't mana abilities.)
You can't lose the game this turn and your opponents can't win the game this turn. Until end of turn, damage that would reduce your life total to less than 1 reduces it to 1 instead.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
9/25/2006
The last sentence applies only if your life total is being reduced by damage. Other effects or costs (such as ďlose 1 lifeĒ or ďpay 1 lifeĒ) can reduce your life total below 1 as normal.

9/25/2006
You canít pay more life than you have.

9/25/2006
If your life total goes below 1, being dealt damage will not increase it back up to 1.

9/25/2006
After the effect wears off during the cleanup step, youíll lose the game if your total is 0 or less (or you have ten or more poison counters).

9/25/2006
Angelís Grace doesnít prevent damage. It only changes the result of damage dealt to you. For example, a creature with lifelink that deals damage to you will still cause its controller to gain life, even if that damage would reduce your life total to less than 1.

6/7/2013
Players still get priority while a card with split second is on the stack.

6/7/2013
Split second doesnít prevent players from activating mana abilities.

6/7/2013
Split second doesnít prevent triggered abilities from triggering. If one does, its controller puts it on the stack and chooses targets for it, if any. Those abilities will resolve as normal.

6/7/2013
Split second doesnít prevent players from performing special actions. Notably, players may turn face-down creatures face up while a spell with split second is on the stack.

6/7/2013
Casting a spell with split second wonít affect spells and abilities that are already on the stack.

6/7/2013
If the resolution of a triggered ability involves casting a spell, that spell canít be cast if a spell with split second is on the stack.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Angelís Grace samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Angelís Grace
Zoek decks met Angelís Grace
Angelís Grace toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 11 leden ingelogd op NederMagic.
11238 paginas bekeken sinds 22-8-2019 2:17:13
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.