spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
29-8-2016 23:45:06 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Black Lotus informatie
Serie: Unlimited (2ED)
Rarity: Rare Unlimited Rare
Geef commentaar op Black Lotus
Black Lotus komt voor in
Serie Normaal Foil
Alpha
 -
6.450,00    
Beta
 -
4.750,00    
GD
Scan: Voor | Achter
Unlimited
 -
1.999,00    
EX
Oversized Cards        
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Joost (75) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Black Lotus uit Unlimited. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid TReX (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-2-2016
Die kerel geeft meer dan die krijgt
Premium lid Boaz (38) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-2-2016
Hij heeft ook de symbolen in magic ontworpen ( )
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (222) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2016
Aw shit. RIP.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2016
R.I.P. Christopher Rush
Premium lid Roald Landheer (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2016
Mijn hemel, ik kijk net op Ebay, zelfs de Collectors Edition(niet tournament legal) Black lotus kost $400... daar gaat mijn idee voor powered cube zonder powered geld. Hoewel ik wel een vrij redelijke fake/procy lotus heb die een vriend van me voor de grap heeft gedaan met zijn printer over een uitgegumde Blaze
Premium lid Tom (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-1-2016
wordt de alpha prijs op de site binnenkort nog verhoogd met 12 duizend Euro?

het is 2016 he, deze prijs is zoo 2015 ;P

edit: ik ging laatst mijn ondergenoemde alpha counterspell checken en schrok een beetje dat ie meer dan 100 EUR waard is
Premium lid pi (86) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-12-2015
Ik denk dat de Unlimited Jet en Ruby echt wel genoeg liefde hebben gezien . De handtekening op de Recall vind ik zelf helemaal niks. Persoonlijk zou ik voor Beta gaan, maar ja, da's zo duur. Eerst maar eens zorgen andere kaarten te krijgen voordat ik voor de Beta upgrade ga.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-12-2015
Ziet er goed uit! Ik heb dan weer niets met unlimited, waardoor je automatisch bij bijvoorbeeld alpha uitkomt. Toen ik mijn enige twee powerstukken kocht was dat voor de hype van het nieuwe 93/94 gelukkig en mijn kaarten zien er ook lang niet zo mooi uit als deze exemplaren, maar gelukkig boeit me dat dan weer weinig, aangezien geragde kaarten ook gespeeld moeten worden vind ik.
Premium lid pi (86) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-12-2015
(Over) compleet: hier

Alpha heb ik niks mee, heb alleen 4 Elvish Archers omdat ik Archers spaar en een paar kaarten die ik ooit bijruilde omdat ik een oplossing moest vinden om een deal te laten werken (gelukkig bleken ze een goede investering).
Premium lid Tom (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-12-2015
wow! power compleet hebben das wel heel stoer.

Ik heb voor de grap ook 5 Alpha kaarten als soort van klein kroontje op mijn verzameling, Alpha Counterspell Terror Llanowar Elves Circle of Protection: Red Disintegrate (word hopelijk nog een Lightning Bolt).
cool om te hebben als Magic speler.

Maar complete power!!? holy moly.
Premium lid pi (86) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-12-2015
De stijging van vele kaarten en formaten hangt alles samen met dat Magic populair is en de playerbase groeit. Nieuwe kaarten hebben geen gekke prijzen omdat er daar genoeg van gedrukt zijn, maar voor oude kaarten, zeker die op de Reserved list, zijn er veel te weinig gedrukt en verdwijnen ze langzaam maar zeker (ongelukken, te fanatiek opruimende moeders, etc.). Als er dan wat aandacht is voor die kaarten schiet de prijs enorm omhoog en krijg je absurde dingen zoals de 100+ euro Jayemdae Tome's. Momenteel is het old School formaat erg in het nieuws en de kaarten die daarin populair zijn maken enorme sprongen door hun zeldzaamheid gecombineerd met de extra interesse.

Power in het algemeen en Black Lotus specifiek is altijd een status symbool geweest, met een algehele stijging van oude kaarten lopen ze natuurlijk voorop. Mijn verwachting is eigenlijk dat de Lotus weer een sprong gaat maken wanneer mensen hun kerstbonussen binnen krijgen. Ik heb daarom dit jaar hard mijn best gedaan om mijn power compleet te maken en recent dus ook de Lotus bijgeruild.
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-8-2015
Het slaat nergens op dat de speler met de grootste portemonnee wint. Ik denk eerder dat een portemonnee van 100 bij 150 meter hindert bij het spelen.

Overigens, voor "jongeren met 3 krantenwijken" is er Standard. Dat gezegd hebbende, Modern was initieel ook begonnen als een betaalbare Eternal formaat, maar dat is inmiddels ook vrij prijzig aan het worden. Dat is veel vervelender dan een Lotus die duurder wordt.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (188) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-8-2015
Ik denk niet dat degene met de grootste portemonnee het makkelijkst wint. Wat ik wel denk is dat de investering om competitief mee te kunnen doen fors is gestegen de afgelopen jaren. Er zijn veel mensen die deze investering willen doen of in het verleden hebben gedaan. Voor deze mensen zorgt een grotere portemonnee niet voor groter succes; zij moeten het echt hebben van skill en een beetje geluk.
Premium lid Q5 (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-8-2015
Altijd is het al een beetje zo geweest dat degene met de grootste portemonnee het makkelijkst wint. Gelukkig komen mazzel en skills ook nog erbij kijken, maar de prijsdrempel is tegenwoordig erg hoog voor competitief spel. Gelukkig zijn er nog budget formats zoals pauper/peasant, maar helaas is daar wat minder toernooiplek voor.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-8-2015
Ik dacht vorig jaar eens gek te doen door een Ancestral Recall en een Mox Ruby te kopen. Beide voor rond de 600 gekocht toen. Ze doen nu het drievoudige Aan de ene kant ben ik wel blij met de stijging dus, maar het is jammer hoe exclusief het nu helemaal wordt. Meer P9 stukken kopen wordt dan ook zo goed als onhaalbaar momenteel voor me.

Zelfs in formaten als Modern zijn de prijsstijgingen zo idioot dat jongeren het niet meer kunnen betalen tenzij ze er 3 krantenwijken bij nemen. Het voordeel is daar nog dat die kaarten uit boosters te trekken zijn. Ik merk zelfs dat het zo idioot is dat zelfs Jayemdae Tome en die uit richting de 100 gaan, terwijl die eerst ook rond de 25 te krijgen waren (weliswaar niet NM dan).
Meer commentaar >
Black Lotus | Unlimited
Oracle tekst
Artifact 
T, Sacrifice Black Lotus: Add three mana of any one color to your mana pool.
Rating na 124 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: Is dit de duurste kaart uit Magic the Gathering?
Antwoord: Dit is de duurste reguliere kaart als je gekke misprints uit summer edition niet meerekent. Op deze website staat meer info over de black lotus en de rest van de power 9.
Tournooi info
Restricted in: Vintage
Banned in: Legacy, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Black Lotus samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Black Lotus
Zoek decks met Black Lotus
Black Lotus toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Unlimited / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Spoilers
Conspiracy Take the Crown
FtV Lore
Eldritch Moon
Eternal Masters spoiler
Shadows over Innistrad spoiler
Oath of the Gatewatch spoiler
Commander 2015 spoiler
Battle for Zendikar
Magic Origins
Modern Masters 2015
Dragons of Tarkir

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Eldritch Moon.
Draftbattle Shadows over Innistrad.
Draftbattle Oath of the Gatewatch.
Draftbattle Battle for Zendikar.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 30 leden ingelogd op NederMagic.
3523 paginas bekeken sinds 29-8-2016 22:49:49

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.