spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-4-2019 22:16:24 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Dimir Doppelganger informatie
Serie: Ravnica (RAV)
Rarity: Rare Ravnica Rare
Geef commentaar op Dimir Doppelganger
Dimir Doppelganger komt voor in
Serie Normaal Foil
Ravnica
 4
1,00
 -
4,95
Conspiracy
 6
0,90
 -
2,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Dennis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (235) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid monk (121) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Ingmar (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Brian Keeman (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Ferdi (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Poelie (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Zjef (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid PR Patiwael (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Dimir Doppelganger uit Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-9-2014
Inderdaad. Hij lag al op de battlefield, hij komt niet binnen. Hij ondergaat alleen een metamorfose.
Marduk (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-9-2014
Als ik met Dimir Doppelganger een Angel of Despair uit m'n grafbak gooi en daar een copy van wordt, triggerd de ability van de angel dan ook? E.g. op het moment dat de Doppelganger een copy wordt, komt die angel dan into play of niet?
Edit: Of wat Olivier zegt dus?
Olivier Bos (65) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-7-2014
Phage zn ability triggered alleen maar als ie into play komt en de doppelganger ligt al in play tegen de tijd dat hij een copy kan worden
Premium lid tim dokter (29) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-7-2014
Hoe werkt Dimir Doppelganger met Phage the Untouchable.

zover mijn regelkennis gaat zou ik zeggen dat dat gewoon kan zonder dat je meteen verliest.
maar wil het graag zeker weten.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2013
thnx voor de comment!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2013
Nee, want het replacement effect van Clone wordt toegepast als hij de battlefield binnenkomt. Dimir Doppelganger ligt echter al op de battlefield en dus hou je een 0/0 Creature - Shapeshifter over. De enige die eraan kapot gaat, is hijzelf dus.
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2013
Wanneer ik een clone uit de graveyard copy... triggert de clone en mag ik bv een legendary copieen en daarmee de kaarten destroyen?
Rob van Senten Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-8-2011
Heel erg leuke kaart in Commander, bijna net zo goed als Nezumi Graverobber. Werkt goed tegen The Mimeoplasm zoals ik tot mijn schaamte ondervond.
Daniel (Makkum) (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-2-2011
Oeh, kaas tegen een Vengevine.
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-9-2010
je kunt em zelfs eventueel vaker per beurt doen.
Chun Ho Kwok (Den Haag) (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-7-2010
Hey, deze is best goed, want je kan ook een creature uit de graveyard van je tegenstander kiezen. Als remover tegen vervelende 'terugkeer' creatures.
Dimir Doppelganger | Ravnica
Oracle tekst
Creature - Shapeshifter 0 / 2
1UB: Exile target creature card from a graveyard. Dimir Doppelganger becomes a copy of that card, except it has this ability.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2005
This creature becomes an exact copy of a copied card, except that it also has Dimir Doppelganger’s activated ability. If it becomes a copy of a different creature card, the new copy will overwrite the old copy.

10/1/2005
A permanent’s ability that refers to cards the creature exiled (such as Sisters of Stone Death’s third ability) only affects cards exiled by other abilities intrinsic to that permanent (such as Sisters of Stone Death’s second ability). Suppose that (a) Dimir Doppelganger copies Arc-Slogger, (b) its “deal 2 damage” ability is activated, and then (c) it copies Sisters of Stone Death. Creatures exiled by Arc-Slogger’s ability can’t be returned with Sisters of Stone Death’s ability.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Dimir Doppelganger samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Dimir Doppelganger
Zoek decks met Dimir Doppelganger
Dimir Doppelganger toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 14 leden ingelogd op NederMagic.
1501 paginas bekeken sinds 23-4-2019 21:36:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.