spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 2:49:44 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Circu, Dimir Lobotomist informatie
Serie: Ravnica (RAV)
Rarity: Rare Ravnica Rare
Geef commentaar op Circu, Dimir Lobotomist
Circu, Dimir Lobotomist komt voor in
Serie Normaal Foil
Ravnica
 5
1,95
 -
5,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Stephan Broer (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Winant (32) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Marduk (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jurian Oude Engberink (Deventer) (56) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid G-men (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid T (103) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
prs (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid kapitar (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Lagman1337 (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Circu, Dimir Lobotomist uit Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-1-2013
Mooi zo, dank voor de reacties
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-1-2013
Een Oonaís Gatewarden is altijd zwart en blauw, ongeacht wat je ervoor betaalt.
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-1-2013
Ok, dank! Geldt dat trouwens ook als ik een Oonaís Gatewarden speel, ongeacht hoe ik 'm betaal? Of triggert 'ie dan alleen de ability van de kleur waarmee ik heb betaald?
Echelon (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-1-2013
Ja. Het zijn 2 separate abilities en voor beide abilities is de trigger-conditie in dat geval waar .
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-1-2013
Stel, ik speel een Vedalken Ghoul terwijl deze in play ligt, mag ik dan twee keer de 'top card of target library' verwijderen? Anders gezegd, triggeren blauw-zwarte multicolorkaarten allebei z'n abilities?
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2012
Inderdaad, hij countert niet. Mea culpa. Dan is hij misschien wel nog minder nuttig en we waren al eens dat hij eerder op het randje was (of je nu je mening gaf of feiten, maakt niet zoveel uit). Wel jammer, want ik speel wel graag met verrassende kaarten, maar ze moeten dan wel iets doen uiteraard

Hopelijk zit er in gatecrash een leuke Dimir Commander.
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2012
Ik 'denk niet dat hij wel niet veel zal doen', ik som domweg de feiten op Ik zeg dat hij kans zou kunnen hebben omdat je er per ongeluk een sol ring oid mee zou kunnen raken maar ik ben vervolgens ook zo realistisch om te zeggen dat ie waarschijnlijk niet heel veel uit zal halen

Verder hou je er geen counters aan over, alleen een frustratie dat je je sol ring niet mag spelen totdat je je ploeg er aan verspilt
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2012
Tenzij alle tegenstanders net denken zoals Nik. "Circu, in EDH? Dat is te random om gevaarlijk te zijn". Gevolg zou dan zijn dat Circu op het board blijft en hij braafjes spells verzamelt tot er plots een gratis counter verschijnt. Dat is ook plausibel. Maar ik vrees er toch voor, heel waarschijnlijk sterft hij te snel als collateral damage bij een of andere wipe.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 14-11-2012
Je krijgt er alleen maar gedonder mee als je de verkeerde kaarten exiled bij anderen... Ben je meteen een target omdat ze hun vette kaarten zomaar zien verdwijnen. Bereid je maar voor op klapjes.
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-11-2012
Ligt eraan hoeveel overlap er tussen decks zit Iedereen speelt wel een Sol Ring, Duplicant of Solemn Simulacrum maar erg veel zoden aan de dijk zet hij niet denk ik aangezien het 1: erg random is wat je raakt, 2: erg random is of andere mensen die kaarten überhaupt spelen en 3: hij gecountered wordt door een ander deck erbij te pakken als 1 en 2 goed uitpakken

Maar het zijn natuurlijk wel stijlpunten, én je kunt gewoon voor een mill strategie gaan, hoewel Szadek, Lord of Secrets dan een betere general is denk ik
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-11-2012
Zou deze werken als commander in multiplayer EDH?
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2012
Maar mocht je momentele Circu dood worden gemaakt, moet je wel weer helemaal opnieuw beginnen met het removen van kaarten, als je nog een Circu speelt.
Goose (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-5-2012
Dan kunnen je tegenstanders weer gewoon de kaarten spelen die met Circu zijn ge-exiled. Zijn effect geldt alleen als hij op de battlefield ligt.
gilles (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-5-2012
als deze in de graveyard komt mogen de kaarten die removed from game nog steeds niet gespeeld worden?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-3-2012
In het geval van een spell is "play" en "cast" inderdaad exact hetzelfde.

Er zijn ook kaarten waar zelfs in de Oracle tekst nog steeds over "play" wordt gesproken en dan vallen land cards er ook onder (want die cast je niet).
Meer commentaar >
Circu, Dimir Lobotomist | Ravnica
Oracle tekst
Legendary Creature - Human Wizard 2 / 3
Whenever you cast a blue spell, exile the top card of target player's library.
Whenever you cast a black spell, exile the top card of target player's library.
Your opponents can't cast spells with the same name as a card exiled with Circu, Dimir Lobotomist.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2005
If you cast a blue and black spell, both of Circuís triggered abilities trigger. You can target two different players or target the same player twice.

10/1/2005
Circuís last ability applies to all of its controllerís opponents, not just the owner of the exiled card.

10/1/2005
Circuís last ability doesnít prevent copies of the exiled cards from being cast because copies arenít cards.

10/1/2005
If a split card is exiled this way, opponents canít cast either half of the split card.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Circu, Dimir Lobotomist samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Circu, Dimir Lobotomist
Zoek decks met Circu, Dimir Lobotomist
Circu, Dimir Lobotomist toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
11638 paginas bekeken sinds 19-2-2019 22:37:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.