spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-2-2019 20:21:06 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Bottled Cloister informatie
Serie: Ravnica (RAV)
Rarity: Rare Ravnica Rare
Geef commentaar op Bottled Cloister
Bottled Cloister komt voor in
Serie Normaal Foil
Ravnica
 2
0,60
 -
1,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Frank Bouwmeester (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Arjen Hoekstra (226) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Iceman Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Juldax (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Tony (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8 0
Xavier2x Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Bottled Cloister uit Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Olivier Bos (65) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-5-2014
Inderdaad de kaarten blijven geexiled
Premium lid Michael P (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-5-2014
Wat gebeurt er wanneer je opponent deze destroyed in zijn beurt? Je hand is removed en komt dus niet meer terug?
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-9-2013
Ja das waar, maar ik weet niet. BEide wil je niet saccen dus dan moet je aan je land beginnen en of dat een goed idee is weet ik niet. Heb ze vroegah nog wel alle drie samen gespeeld ja, al dan met Crucible.
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-9-2013
smokestack sloopt langzaam permanentjes. er bestaat een synergie tussen langzaam slopen en zorgen dat iemand je niet aan kan vallen. daar wijs ik je graag ff op, zo ben ik
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-9-2013
Smokestack werkt eerder met Crucible of Worlds ofzo.
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-9-2013
ziek ziek ziek met esnaring bridge en een smokestack!
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2011
Ja hoor.
Indien het je lukt om de Hub terug naar je hand te sturen aan het eind van de beurt van je OPP. Dan heb jij gewoon weer toegang tot je Upkeep.
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2011
ZOlang er een upkeep is gaan de abilities af. Dus als je hem inderdaad EOT bij de opponent terugstuurt krijg je een kaart.
rtm84 (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2011
ik stuur de Eon Hub terug naar mijn hand aan het einde van de oppo's turn. Dus mijn eigen upkeep bestaat nog wel. Gaat in dat geval de tweede actie af?
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2011
Dit ding doet alleen maar wat in je upkeep. En die heb je niet. Dus hij doet helemaal niks meer op het moment dat je ze allebei in hebt liggen. of op dat moment nou je hand geexiled is of niet.
rtm84 (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-10-2011
Hoe werkt deze kaart in combinatie met Eon Hub? Het idee is ervoor te zorgen dat je alleen zelf nog een upkeep hebt. De eerste actie gaat dus nooit af omdat je opponent's geen upkeep hebben, wordt de 2e dan nog geactiveerd? Of te wel mag je dan een extra kaart pakken naast je normale draw? En als je Paradox Haze hebt liggen, mag dit dan 2 keer?
Klaas Boltjes (13) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-11-2010
inderdaad ik zie het

Twee triggers: 1 in de upkeep en 1 aan het einde van je beurt.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-11-2010
En dus ben je je kaarten kwijt.
Klaas Boltjes (13) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-11-2010
Vraag:

Wat gebeurd er als tegenstander jouw Bottled Cloister destroyed, in zijn beurt? Krijg je dan je kaarten wel terug? Want de bottled cloister is er niet meer om zijn ability te triggeren.
Klaas Boltjes (13) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-11-2010
Ensnaring Bridge
Meer commentaar >
Bottled Cloister | Ravnica
Oracle tekst
Artifact 
At the beginning of each opponent's upkeep, exile all cards from your hand face down.
At the beginning of your upkeep, return all cards you own exiled with Bottled Cloister to your hand, then draw a card.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
2/1/2006
Errata’d to make it clear that only the cards you own go into your hand, so if you somehow gain control of the Cloister, your opponent’s cards won’t go to your hand.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Bottled Cloister samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Bottled Cloister
Zoek decks met Bottled Cloister
Bottled Cloister toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 23 leden ingelogd op NederMagic.
4702 paginas bekeken sinds 20-2-2019 18:42:01
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.