spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
9-12-2018 22:45:05 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Arcbound Crusher informatie
Serie: Darksteel (DST)
Rarity: Uncommon Darksteel Uncommon
Geef commentaar op Arcbound Crusher
Arcbound Crusher komt voor in
Serie Normaal Foil
Darksteel
 5
0,60
 -
1,95
Planechase
 1
0,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
AdVerwegen (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Rene Hoffmans Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid wvttk (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (42) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Elon (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Amras (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tyrclaw (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Mabo (Delft) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wouter Pegtel (67) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
David (Zoetermeer) (139) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
* Dit is het aanbod van Arcbound Crusher uit Darksteel. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-6-2017
Reminder text is helaas nooit 100% betrouwbaar. Het klopt meestal wel ongeveer, maar het is voornamelijk een snelle geheugensteun, geen accurate weergave van wat er precies gebeurd.

(En toen ze deze remindertext schreven waren en bij mijn weten zowiezo geen manieren om triggers te copyen, dus hoefden ze daar zowiezo geen rekening mee te houden. Het is best mogelijk dat als je Modular nu voor het eerst zouden printen wel voor een soort 'when it dies, put that many counters on target creature' wording zouden kiezen.)
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-6-2017
Dus bij twijfel, check de Comp Rules...
Waarom werkt dit anders dan ze uitleggen?

hier

Excuses voor het ongemak.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-6-2017
Daar ben ik het toch niet mee eens.

702.42a Modular represents both a static ability and a triggered ability. "Modular N" means "This permanent enters the battlefield with N +1/+1 counters on it" and "When this permanent is put into a graveyard from the battlefield, you may put a +1/+1 counter on target artifact creature for each +1/+1 counter on this permanent."

De reminder text doet wellicht anders suggereren, maar Modular kijkt stiekem toch gewoon (met last known information) naar het aantal counters dat het stervende Modular beest had en creert zoveel nieuwe counters. Een copy van de Modular trigger zal dus ook gewoon zien dat de doodgaande Arcbound Crusher X counters had en X counters geven aan het volgende beest.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-6-2017
Helaas zit je gevoel er dan naast.

Je kunt de trigger kopiëren en dan heb je wel daadwerkelijk twee triggers. Maar het resultaat van zo'n trigger is dat je de counters van de Arcbound Crusher verplaatst. Dus dat doe je voor de eerste trigger en dan werkt dat prima. Voor de tweede trigger wil je dat nogmaals doen... maar er zijn geen counters meer om te verplaatsen.
Premium lid Andere (Utrecht) (67) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-6-2017
Als ik de ability die triggert als hij sterft, kopieer, heeft dat dan enig effect?
Het woordje 'its' in de reminder text suggereert van niet, maar mijn gevoel zegt van wel...
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-2-2017
Verkeerde voorbeeld. Buried Ruin returnt hem naar je hand.

Laten we een ander voorbeelden nemen: de tweede ability van Scarecrone bijvoorbeeld. Daarmee return je hem wel naar de battlefield.

En dan krijgt hij inderdaad een +1/+1 counter. Voor "this enters the battlefield" (letterlijk: deze komt de battlefield binnen) maakt het niet uit op welke manier hij precies de battlefield binnenkomt.
Rick Monteiro Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-2-2017
Als ik deze uit het graf trek met bijv. Buried Ruin
Krijgt hij dan nog steeds zijn mod counter ?
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-12-2013
Nee, want Modular target het beest waar de counters naartoe verhuizen (you may put its +1/+1 counters on >>>target<<< artifact creature), en dat kan niet als dat beest shroud heeft.

leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-12-2013
Okee, als deze dood gaat en er ligt een creature met shroud; mag ik dan de counters op de creature met shroud leggen?
Arcbound Crusher | Darksteel
Oracle tekst
Artifact Creature - Juggernaut 0 / 0
Trample
Whenever another artifact enters the battlefield, put a +1/+1 counter on Arcbound Crusher.
Modular 1 (This enters the battlefield with a +1/+1 counter on it. When it dies, you may put its +1/+1 counters on target artifact creature.)
Rating na 2 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: is dit de kaart van de dag geweest?
Antwoord: yep!
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
9/25/2006
If this creature gets enough -1/-1 counters put on it to cause its toughness to be 0 or less (or the damage marked on it to be lethal), modular will put a number of +1/+1 counters on the target artifact creature equal to the number of +1/+1 counters on this creature before it left the battlefield.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Arcbound Crusher samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Arcbound Crusher
Zoek decks met Arcbound Crusher
Arcbound Crusher toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Darksteel / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 17 leden ingelogd op NederMagic.
1077 paginas bekeken sinds 9-12-2018 22:17:40
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.