spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
18-10-2017 5:44:14 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Karona, False God informatie
Serie: Scourge (SCG)
Rarity: Rare Scourge Rare
Geef commentaar op Karona, False God
Karona, False God komt voor in
Serie Normaal Foil
Scourge
 2
0,60
 -
4,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Marcel (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Jelle L (Zwolle) (129) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Job Randsdorp (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid rik (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jolein (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn Van der Zanden (52) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (188) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rik S (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (88) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Karona, False God uit Scourge. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2014
Eens kijken of deze goed genoeg is voor mijn Reaper King-EDH.. ^^
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Karona was toch de aura van de wereld of iets dergelijks.
NederMagic Rules Advisor bjorn siemons(yep that's me) (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Ehm, nee?
Het is een >FALSE< God, dus geen echte
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Zou het niet logischer zijn als Karona nu ook de creature type God zou krijgen?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Aha, op die fiets.

Maar inderdaad is het untappen geen voorwaarde voor het control krijgen. Het zijn twee losse effecten die geen relatie met elkaar hebben.

Als dat wel zo was, dan had er "If the player does" moeten staan of "If Karona untaps this way" of iets in die trant.
Roel 'TheFrog' van Lin (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Anko's veronderstelling is dat als je hem niet untapped, dat je geen controll kunt krijgen. Maar dit is fout, je doet beide, én untappen én controll krijgen van Karona in de upkeep, als hij nog untapped is, maakt niet uit voor de controll krijgen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Ik snap de vraag maar half.
Anko Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2014
Wat gebeurt er al je naast dit creature een Conjurer’s Closet hebt liggen om hemzelf te untappen, of een ander manier van untappen hebt.

De kaart zegt specifiek untaps and gains control, met de nadruk leg ik op het woordje AND.

Gaat hij dan ook naar de tegenstanders?
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-9-2012
Wow! Deze is cool met Aggravated Assault, want Karona stelt "Whenever Karona attacks", dus die +3/+3 stapelt elke aanval op, en Karona wordt telkens mooi untapt door A.A.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-9-2012
Commander damage wordt bijgehouden per commander per speler. Wie de commander controlt is niet relevant. (Je kan zelfs doodgaan aan 21 commander damage van je eigen commander). Commander damage is overigens geen win bij 21 (of meer) damage, spelers verliezen alleen als ze 21 (of meer) combat damage hebben gekregen van een enkele commander.

Voorbeeld: 4-speler potje.
Speler A speelt Karona, kiest Avatar, ramt speler D voor 8.
Speler B neemt in zijn upkeep Karona over, ramt speler D voor 8.
Speler C neemt in zijn upkeep Karona over, ramt speler D voor 8.
Speler D heeft 24 combat damage van Karona gekregen en verliest.
Premium lid Sander Filon (Bussum) (122) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-9-2012
het is niet 'je hebt gewonnen als jouw commander 21 damage of meer heeft gedaan', het is 'je hebt verloren als 1 bepaalde commander jou 21 of meer damage heeft gedaan'
bij 1 vs. 1 betekent dit dus dat je gewoon 21 damage aan hem moet doen met je commander.
bij meerdere personen kan het dus voorkomen dat 3 personen allemaal 2 keer met deze op de zelfde persoon aanvallen en dat die persoon verliest door commander-damage.
leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-9-2012
In EDH wordt damage die commander uitdeelt apart bijgehouden en zodra dit 21 (of meer) is, heb je gewonnen. Geldt dat ook nog steeds als je tegenstander damage doet met 'm?
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2011
Zojuist een Japanse besteld voor m'n nieuwe EDH De volgende stap is de eeuwige zoektocht naar een Japanse foil van deze. Ik heb er nog niet eens een plaatje van op internet gevonden. Bestaan die überhaupt wel?
Official Rules Advisor Ivo Beckers Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-7-2011
Nice combo met die vows!

Denk niet dat het speelbaar is voor EDH maar absoluut zeker wel een casual deck van te maken De nieuwere kaart Homeward Path kan daar ook bij helpen
Richard Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-7-2011
lijkt het jullie een idee om deze als general te spelen met de nieuwe vows ? (hier) om jezelf van hem te beschermen?
Meer commentaar >
Karona, False God | Scourge
Oracle tekst
Legendary Creature - Avatar 5 / 5
Haste
At the beginning of each player's upkeep, that player untaps Karona, False God and gains control of it.
Whenever Karona attacks, creatures of the creature type of your choice get +3/+3 until end of turn.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Block, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Karona, False God samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Karona, False God
Zoek decks met Karona, False God
Karona, False God toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Scourge / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan (XLN)
Commander 2017 (C17)
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
12238 paginas bekeken sinds 18-10-2017 0:43:29

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.