spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-7-2019 10:09:39 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Dragon Tyrant informatie
Serie: Scourge (SCG)
Rarity: Rare Scourge Rare
Geef commentaar op Dragon Tyrant
Dragon Tyrant komt voor in
Serie Normaal Foil
Scourge
 -
2,25
 -
6,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Leroy Kramer (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Dirk (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stein (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Superne5k (149) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wietse (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hrethgir (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Brian Keeman (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Dragon Tyrant uit Scourge. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-4-2019
Anders zou trample ook relatief weinig toegevoegde waarde hebben.

Ander voorbeeld: Stel het aanvallende creature heeft geen double strike. Hij wordt geblockt en vervolgens bounce je de blocker. Dan komt er ook geen schade door als het aanvallende creature geen trample heeft. Zoals LotZ zegt, geblockt = geblockt.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-4-2019
Nee, dan doet hij gewoon geen combat damage. Geblocked blijft geblocked, ook als de blocker later wordt weggehaald. Als er geen blocker is om combat damage aan te doen doe je gewoon geen combat damage.
Dingetje (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-4-2019
Hey ik heb een double strike vraag. En volgens mij is deze vraag net zo oud als double strike zelf maar het andwoord blijft nooit hangen ofzo

Als je met een niet trample 6/6 double strike aanvalt en hij wordt geblokt door een 4/4.
Wat gebeurt er met de 2de 6 combat damage?
Er staat in de 2de damage step geen creature meer om te blokken. Dus dan doe je toch gewoon damage aan de player?
NederMagic Rules Advisor Merrin (Haarlem) (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-10-2015
In de declare blockers step, moet de verdedigende speler eerst besluiten of hij blockt en zo ja, hoe. Daarna krijgt iedere speler de mogelijkheid, ongeacht of er daadwerkelijk is geblockt, om nog dingen te doen. Je tegenstander besluit om de draak op te pompen, jij besluit om het beest te slopen. Als beide spelers niets meer willen doen, gaan we pas combat damage uitdelen (combat damage step).

Kortweg, alles wat je hebt genoemd is mogelijk.
Tim Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-10-2015
Als iemand mij aanvalt met deze kaart en ik declare geen blockers, waarop de aanvaller reageert door dit beest op te pompen met z'n ability, kan ik daar dan vervolgens weer op reageren met bijvoorbeeld een Terror? Om de damage dus te voorkomen.

Vraag ik me meteen af hoe het werkt als ik hem wel block op bijvoorbeeld een 7/7 flyer, waarop m'n tegenstander besluit zijn draak op te pompen tot 8/6, wat als ik dan nog beslis er een Terror op te spelen? Overleeft mijn beest de aanval dan?

Alvast bedankt voor de antwoorden.
Vincent Akerboom (Oegstgeest) (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2011
@koen

ik ging er van uit dat de wurm bij de opp ligt met flight om tyrant te blokken
Rick Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-11-2011
@Vincent
Gelijk heb je, laten we een mountain inruilen voor een swamp..

En verder ben ik nog niet echt zo'n hoogvlieger... Dus die wurm kan er zonder Flight ook wel bij denk ik...
Koen Martens (42) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
Ik zou toch zeggen dat je meer mana nodig hebt om die worm op te tillen.
Vincent Akerboom (Oegstgeest) (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
ik denk met Flight onder de wurm
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
Of hoe Autochthon Wurm hem gaat blocken.
Vincent Akerboom (Oegstgeest) (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
vraag me af hoe je die zwarte mana betaalde....
Rick Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
Ja niet beter eigenlijk, wat ik deed maakte hem gewoon slechter...

Dan heb ik hem denk ik echt wel 20x ge-sacrificed voor niks maar toch blijft deze combi dan wel ok:

5x Mountain, 2x Cabal Ritual, 1x Dragon Tyrant en 1x Reckless Charge.

Zelfs Autochthon Wurm kan dan niet alles tegenhouden. Maar ze mollen elkaar wel, too bad...

Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
Haha, dat maakt hem wel een stukkie beter he.
Rick Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
Ik moet echt dat regelboek eens GOED lezen........

Dan is ie dus wel degelijk super bruut
Premium lid Hein (Sassenheim) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2011
@ Rick
Je ziet het toch fout. Je hoeft ze niet aan het einde van je beurt untapped te laten. Het begin van je beurt ziet er zo uit:

* Begin phase
- Untap step
- Upkeep step
- Draw step

Je untapped dus eerst je landjes en al je creatures en andere kaarten. Daarna moet je pas de vier mountains voor de Dragon Tyrant betalen.
Meer commentaar >
Dragon Tyrant | Scourge
Oracle tekst
Creature - Dragon 6 / 6
Flying, trample
Double strike (This creature deals both first-strike and regular combat damage.)
At the beginning of your upkeep, sacrifice Dragon Tyrant unless you pay RRRR.
R: Dragon Tyrant gets +1/+0 until end of turn.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Dragon Tyrant samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Dragon Tyrant
Zoek decks met Dragon Tyrant
Dragon Tyrant toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Scourge / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 10 leden ingelogd op NederMagic.
7147 paginas bekeken sinds 20-7-2019 6:38:53
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.