spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
14-11-2019 4:52:31 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Gurzigost informatie
Serie: Torment (TOR)
Rarity: Rare Torment Rare
Geef commentaar op Gurzigost
Gurzigost komt voor in
Serie Normaal Foil
Torment
 -
0,45
 4
1,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (235) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Stephan Broer (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid rik (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bob Janssen (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bally (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Gurzigost uit Torment. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid XB. (155) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2016
Oldschool, vette kaart was dit :-)
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (279) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2015
Lijkt het wel op ja, Alex.
goblin mies (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2015
Lekker!!Bedankt. .ga ik weer verder puzzelen aan mn deckie
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2015
Schuttersputje?
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-10-2015
Jazeker. Anders stond er iets als "the top to cards from your graveyard".
goblin mies (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-10-2015
De twee kaarten uit je graveyard mag ik die zelf kiezen?
Thomas (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Oke bedankt smile
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Hij tapt niet speciaal voor zijn ability, maar zal vermoedelijk wel getapt raken als hij aanvalt (tenzij je hem vigilance geeft).

Je betaalt greengreen en discard een kaart. Als je even later aanvalt en Gurzigost geblocked wordt mag je Gosts combat damage aan de aangevallen tegenstander/planeswalker doen (in plaats van de blocker).

Bij double strike mag je beide doses damage naar de tegenstander sturen. Je mag ook 1x damage aan de blocker en 1x damage aan de speler laten doen.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Nee, je hoeft hem niet te tappen. Dat moet alleen als dat op de kaart staat uitgeschreven of als het tap symbool gebruikt wordt.

En ja, je doet twee maal combat damage, en de ability zegt niet dat het maar eenmalig is.
Premium lid Ajani Rules (Zolder-België) (72) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
je kan zijn ablity enkel gebruiken als hij combat damage zou doen en dan doet hij met dubbel strike 12 damage je smile
Thomas (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Als je Gurzigost zijn abillity gebruikt, moet je hem dan tappen?
En als je hem dubbelstrike geeft doet hij dan ook 12 damage aan target player?
Gurzigost | Torment
Oracle tekst
Creature - Beast 6 / 8
At the beginning of your upkeep, sacrifice Gurzigost unless you put two cards from your graveyard on the bottom of your library.
GG, Discard a card: You may have Gurzigost assign its combat damage this turn as though it weren't blocked.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/1/2008
You decide how it will assign its damage at the time the ability resolves. This will be prior to actually assigning combat damage.

4/1/2008
If this creature is attacking a planeswalker, assigning its damage as though it weren’t blocked means the damage is assigned to the planeswalker, not to the defending player.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Gurzigost samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Gurzigost
Zoek decks met Gurzigost
Gurzigost toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Torment / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Spoilers
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 1 leden ingelogd op NederMagic.
15883 paginas bekeken sinds 13-11-2019 20:16:11
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.