spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
25-9-2018 8:58:07 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Lionís Eye Diamond informatie
Serie: Mirage (MIR)
Rarity: Rare Mirage Rare
Geef commentaar op Lionís Eye Diamond
Lionís Eye Diamond komt voor in
Serie Normaal Foil
Mirage
 4
224,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Peter (112) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Leroy Kramer (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Elon (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (90) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Marduk (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid David (Amsterdam) (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rijff (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jos van Schijndel (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Lionís Eye Diamond uit Mirage. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Peter (112) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 19-4-2018
Weer 30,- euro omhoog. Ben ik blij dat ik er een paar heb. Word straks
erg goed met Muldrotha, the Gravetide
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 21-8-2016
quote: "Dus dan zou ik de Breakthrough met iets anders moeten betalen"


Dit bleek er net niet helemaal duidelijk uit.

Maar nu wel.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Ja, dat bedoelde ik.

Wat ik voorheen deed:
Announce Breakthrough en betaal 'm met de mana van LED die ik dan had gesacced bij de stap mana abilities activeren.


Hoe het zou moeten gaan:
Anounce Breakthrough, volg de rest van de stappen van het casten en bij de stap activate mana abilities kan ik LED niet gebruiken omdat ie zegt dat ik 'm alleen kan activeren wanneer ik een instant kan casten. En dat kan op dat moment niet, ben namelijk al bezig met die Breakthrough. Dus dan zou ik de Breakthrough met iets anders moeten betalen en in response LED saccen.
Niet dat de ability de stack gebruikt, zoals Xander aangaf, maar puur omdat ik op dat moment gewoon geen instant mag casten, maar ik geloof dat ik mezelf nu aan het herhalen ben, haha.
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Bedoelde je dat je de breakthrough ervan wilde betalen die U?
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Ok, dank voor de bevestiging dat het dan niet mag. =)
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 21-8-2016
Nee, je mag deze niet gebruiken tijdens het casten van een spell, want je mag hem inderdaad alleen gebruiken op momenten dat je een instant zou mogen casten.

Het is echter nog steeds een mana ability die de stack niet gebruikt. Het is dus een mana ability met een beperking.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Dus het is geen illegal action om deze kaart voor mana te gebruiken tijdens het casten van een spell? Want door het stukje "Activate this ability only any time you could cast an instant." heb ik zelf het idee dat dat niet mag en dat je 'm alleen mag activeren wanneer je iets kan casten, en dat kan niet tijdens het casten van een spell, je bent dan immers al met het casten van een spell bezig.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 21-8-2016
Verschil met Dark Ritual is wel dat dit nog steeds een mana ability is en dus de stack niet gebruikt (Dark Ritual gebruikt de stack wel). Alleen de momenten dat je de ability van Lion's Eye Diamond mag activeren, zijn beperkt.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Haha, ik was helemaal niet op de hoogte van die oracle tekst, wat ontzettend slecht van mij. Ik heb dus een aantal keer dik zitten cheaten zonder ik het wist.
Een Breakthrough voor 0 casten en dan deze saccen voor mana, want m'n hand moest toch in de grave, zodat ik de dredgers in m'n hand meteen kon dredgen.
Ja, ok, in response op de Breakthrough mana in de pool gooien lukt dan ook, maar met deze kaart voor een spell betalen op de "gebruikelijke manier", dus pas saccen voor mana wanneer je bij het stapje mana abilities activeren bent, kan niet. Hij kan immers alleen op instant speed worden geactiveerd, oftewel, wanneer je niks aan het casten bent...of ben ik nou zo'n airhead dat ik het verkeerd zie?
Want hoe ik het stukje "Activate this ability only any time you could cast an instant." zie is hetzelfde als wanneer je eerst een Dark Ritual speelt voor om daarna een spell te casten en die mana daarvan te gebruiken.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 21-8-2016
Op het moment dat je hem sacrificet, discard je ook gelijk je hand, maar heb je de mana nog niet. Dus nee.

Als hij de beperking niet had gehad dat je de ability alleen op instant speed mag gebruiken, zou het een heel ander verhaal zijn geweest.
Lioncross Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2016
Stel ik sacrifice Lionís Eye Diamond is het dan mogelijk dat ik instant kaart speel van de mana ervan?
Premium lid Jan Pouwels (Zutphen) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2016
Inderdaad @Stijn, was deze "oude man" weer vergeten.
Nu al kleine week veel om deze en andere speculanten te doen die buy out's doen van reserved cards.
Premium lid Stijn (126) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2016
In deze post hier wordt er ook al een paar keer naar verwezen. Benieuwd hoe dit zich ontwikkelt.
Premium lid Jan Pouwels (Zutphen) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2016
Al enige tijd is er veel te doen over hoge prijzen, over kaarten reserved list.
Deze worden schijnbaar opgekocht, moat,black lotus, lion's eye, etc., nieuwe hobby van enkele figuren hier
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-5-2016
75-85 is nog vrij laag hoor. Gisteren ging er nog 1 voor $145 op ebay zag ik (wat dan weer vrij veel is). Ik zou hem 115 zetten denk ik als winkelprijs. Vorig jaar was het nog 60, maar die kaarten van de reserved list zijn allemaal aardig gestegen. Of dat zo blijft is dan wel weer de vraag.
Meer commentaar >
Lionís Eye Diamond | Mirage
Oracle tekst
Artifact 
Discard your hand, Sacrifice Lion's Eye Diamond: Add three mana of any one color. Activate this ability only any time you could cast an instant.
Rating na 6 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Commander
Restricted in: Vintage
Officiele rulings
10/4/2004
The ability is a mana ability, so it is activated and resolves as a mana ability, but it can only be activated at times when you can cast an instant. Yes, this is a bit weird.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Lionís Eye Diamond samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Lionís Eye Diamond
Zoek decks met Lionís Eye Diamond
Lionís Eye Diamond toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Mirage / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 12 leden ingelogd op NederMagic.
11141 paginas bekeken sinds 25-9-2018 4:58:32
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.