spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
9-12-2018 22:31:50 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Orimís Thunder informatie
Serie: Apocalypse (APC)
Rarity: Common Apocalypse Common
Geef commentaar op Orimís Thunder
Orimís Thunder komt voor in
Serie Normaal Foil
Apocalypse
 8
0,15
 7
2,50
Planechase
 2
0,20    
Commander 2011
 8
0,15    
Commander 2015
 8
0,15    
Commander Anthology
 -
0,15    
Commander Anthology II
 3
0,15    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tyrclaw (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Slive (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Orimís Thunder uit Apocalypse. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Peter van de Velde (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-7-2017
Ik vind dat het wel meevalt met hoe vertekend je beeld van Engels is, hoor. In principe verwacht je bij 'it' dat de antecedent het meest recente zelfstandig naamwoord is en dat is in dit geval gewoon Orim's Thunder. Daarnaast zou je, als de 'it' zou moeten verwijzen naar 'target artifact or enchantment'/'that permanent', niet eerst 'it' gebruiken en daarna 'that permanent'; 'it' mag alleen naar achteren verwijzen en dan zou het dus 'that permanent deals damage equal to its converted mana cost to target creature' worden.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-7-2017
Terechte vraag! In normaal Engels zou deze zin ambigu zijn, maar met de geldende Magic Engels conventies werkt het inderdaad zoals Synod aangeeft. Vreemd, ik realiseer me nu pas hoe vertekend mijn beeld van Engels is geraakt door Magic, ik had deze zin namelijk helemaal niet meer als ambigu herkend.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (276) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 12-7-2017
Het doelt op Orimís Thunder. Als het de artifact/enchantment had bedoeld had er gestaan 'If Orim's Thunder was kicked, that artifact or enchantment deals damage equal to that permanent's converted manacost to target creature'.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-7-2017
De "it" in "If Orim's Thunder was kicked, IT deals ...", slaat dat op Orim's Thunder of op de enchantment die vernietigd wordt? Ik vermoed Orim's Thunder zelf, maar het kan uitmaken als je een Archetype of Finality target.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
lijkt me wat inconsistent voor EDH. Casual repercussion deck lijkt me dan waarschijnlijker.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Zie ik een WR EDH deck aankomen heren?
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Repercussion is daar bij uitstek een prima hulpje bij.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Alleen fataal voor een creature he Je kunt hier geen spelers mee targeten.
Premium lid Barttjuh (129) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Ik dacht al zoiets, maar toch even voor de zekerheid checken.
Want 9 damage schieten kan fataal zijn
Jaap (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Yes, de kaart doet altijd zo veel mogelijk dus in dit geval wel de schade.

(Er had bijvoorbeeld wel kunnen staan "if that arti or ench dies, Orim's Thunder deals..." , dan was ook de damage niet doorgegaan.)
Premium lid Barttjuh (129) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-5-2012
Even een vraagje; als je deze speelt op een Darksteel Forge gaat hij niet kapot, maar als ik Orimís Thunder kick doe ik dan wel 9 schade?
Orimís Thunder | Apocalypse
Oracle tekst
Instant 
Kicker R (You may pay an additional R as you cast this spell.)
Destroy target artifact or enchantment. If this spell was kicked, it deals damage equal to that permanent's converted mana cost to target creature.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Orimís Thunder samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Orimís Thunder
Zoek decks met Orimís Thunder
Orimís Thunder toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Apocalypse / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
587 paginas bekeken sinds 9-12-2018 22:17:40
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.