spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
18-11-2019 10:17:44 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Beacon of Unrest informatie
Serie: Commander 2019 (C19)
Rarity: Rare Commander 2019 Rare
Geef commentaar op Beacon of Unrest
Beacon of Unrest komt voor in
Serie Normaal Foil
Fifth Dawn
 3
2,50
 -
9,95
10th Edition
 2
2,75
 -
7,95
Planechase
 2
2,75    
Archenemy
 1
2,50    
Commander 2016
 2
2,25    
Commander 2019
 6
1,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Stein (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Beacon of Unrest uit Commander 2019. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2012
Een kaart gaat altijd naar de graveyard van zijn owner.

Je tegenstander in dit geval dus.
dArv Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2012
Stel ik pak een artifact of creature uit de graveyard van mijn tegenstander. En vervolgens gaat deze dood, komt die creature dan in mijn graveyard of in de graveyard van mijn tegenstander
Patrick Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-7-2012
Jah precies, bedankt voor het duidelijk maken.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-7-2012
Dan komt hij in het spel zonder counters en gaat hij dood. Hij komt alleen in het spel met counters als je hem cast, overal anders is de 0, en komt hij zonder counters in het spel. Niet erg slim dus.
Patrick Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-7-2012
Ik had even een vraagje over deze kaart..

ALS je met deze kaart een creature zoals Primordial Hydra uit je tegenstander zijn graveyard haald wat gebeurt er dan?

Mij lijkt het dat je hem in play legt en dan gaat hij dood en weer terug naar de graveyard aangezien je normaal X mana moet betalen voor zijn +1/+1 counters..

Alvast bedankt..
Premium lid SleepleSS Pandemonium (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2011
Ja, ja dat mag.

De protection geld alleen als ie in het spel ligt. Je kan ook iets met protection from blue gewoon counteren met een Counterspell en zo ook met deze Beacon een kaart met Protection from Black reanimeren.
dedArv Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2011
mag ik met beacon of unrest een creature met protection from black uit een graveyard halen bijvoorbeeld akroma ofzo ???
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-10-2010
Gelukkig zijn de regels meestal ook logisch smile
Premium lid Berat (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-10-2010
Ik zei het je tog Demon Lord.....het was ook het meest logische wat ik mij kon bedenken smile
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-10-2010
Wanneer een speler het spel verlaat, verliest hij controle over alle permanents die hij gecontrolled had. Vervolgens exile je alle permanents die hij owned en controlled. Je raakt de Hellkite dus kwijt. Logisch ook, want als hij naar huis gaat wil hij z'n Hellkite waarschijnlijk wel meenemen tongue smile
Premium lid Demon lord (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-10-2010
stel dat we een multiplayer free for all potje speel en dat ik een beacon of unrest speel op de tegenstanders graveyard om hellkite overlord te pakken,vervolgens maak ik de controller van die hellkite overlord af, gaat de hellkite overlord weg zodra hij heeft verloren of heb ik er nog steeds control over.
Beacon of Unrest | Commander 2019
Oracle tekst
Sorcery 
Put target artifact or creature card from a graveyard onto the battlefield under your control. Shuffle Beacon of Unrest into its owner's library.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
7/15/2007
If a Beacon is countered or doesn’t resolve, it’s put into its owner’s graveyard, not shuffled into the library.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Beacon of Unrest samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Beacon of Unrest
Zoek decks met Beacon of Unrest
Beacon of Unrest toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2019 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Spoilers
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 8 leden ingelogd op NederMagic.
15990 paginas bekeken sinds 18-11-2019 0:03:35
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.