spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
19-12-2018 14:43:00 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Hypothesizzle informatie
Serie: Guilds of Ravnica (GRN)
Rarity: Common Guilds of Ravnica Common
Geef commentaar op Hypothesizzle
Hypothesizzle komt voor in
Serie Normaal Foil
Guilds of Ravnica
 8
0,15
 -
0,40
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7 0
Ferdi (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Hypothesizzle uit Guilds of Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-12-2018
Nog even voor de extra duidelijkheid, je krijgt dus geen priority tijdens het resolven van Hypothesizzle. Je krijgt alleen priority tussen het resolven van Hypothesizzle (Draw 2, optioneel discard 1) en de triggered ability (die 4 damage) die daarna op de stack gaat.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-12-2018
Dat komt omdat de derde zin. "When you do... etc." een triggered ability is. Net zo goed als Creature met "Enter the battlefield"-abilities een triggered ability op de stack kunnen leggen, net zo goed als het casten van een spell een triggered ability van een permanent op de stack kan leggen, kan een spell zelf ook een triggered ability hebben.

Dit moet ook een triggered ability zijn (of anderzijds is ervoor gekozen om er een triggered ability van te maken), omdat je anders bij het casten al een target aan moet wijzen. En dat terwijl je misschien niet eens weet of je überhaupt wel een nonland kan discarden. Dus hebben ze de kaart zo ontworpen dat je eerst raapt, dan mag kijken of je een nonland wil discarden om vervolgens een target te kiezen waar 4 damage naartoe gaat.

Extra toevoeging op het verhaal: mocht de caster van deze spell ervoor kiezen om een nonland te discarden en 4 damage naar een beest van jou te schieten. Dan ben je dus al lang en breed te laat om de spell te counteren, maar kun je de trigger voor de 4 damage nog wel counteren met bijv. een Stifle of een Voidslime.
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-12-2018
Ik zie tot mijn verbazing dat op Magic Online er nog een priorityrondje komt wanneer er een kaart is gediscard aan Hypothesizzle en een target is aangewezen voor de 4 damage. Welke regelgeving staat dit nog toe, aangezien dit midden in het resolven van de spell gebeurt?
Premium lid Alwin (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-10-2018
De foil is vast erg mooi
bertje (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Voordat ik het commentaar las dacht ik precies hetzelfde. Dit is een kaart die enkel Snoop Dogg correct zal uitspreken.
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Ik ken het nummer 'Awake' van Snoop Dogg maar verder ken ik zijn muziek niet echt. Ik ken hem het beste als natuurdocumentairecommentator: hier
Premium lid Peter van de Velde (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
De titel van deze kaart deed me gelijk aan Snoop Dogg denken xD
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Het verbaast mij ook dat het een common is, het voelt meer als een (crap) rare aan. Niet bijster goed, maar in limited zeker speelbaar.
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Voor een common is deze kaart juist bijzonder goed imo. Ik bedoel, in Constructed zie ik hem niet gespeeld worden maar in Limited is het een prima kaart.
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Ja, voor vijf mana raap je slechts 2 kaarten en moet/mag er daarna een gediscard worden. Vier schade doen is dan wel weer OK, maar dat kan dan weer alleen op creatures. Kan ik net zo goed met Flame Slash spelen. Het is allemaal net niet met deze kaart. Maar goed, het is dan ook een common.

Het wordt tijd dat ze Prophetic Bolt reprinten onder een andere naam.
Premium lid FlorisV (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-10-2018
Leuke woordspeling maar het powerlevel van de kaart lijkt wel erg te passen bij de titel...
Hypothesizzle | Guilds of Ravnica
Oracle tekst
Instant 
Draw two cards. Then you may discard a nonland card. When you do, Hypothesizzle deals 4 damage to target creature.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/5/2018
Hypothesizzle goes on the stack without a target. While that spell is resolving, you may discard a card. When you do, the reflexive triggered ability triggers and you pick a target creature to be dealt damage. This is different from effects that say “If you do . . .” in that you choose the target after having drawn two cards.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Hypothesizzle samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Hypothesizzle
Zoek decks met Hypothesizzle
Hypothesizzle toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Guilds of Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
13355 paginas bekeken sinds 19-12-2018 10:07:08
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.