spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-10-2018 20:39:21 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Checklist DFC informatie
Serie: Rivals of Ixalan (RIX)
Rarity: Special Rivals of Ixalan Special
Geef commentaar op Checklist DFC
Checklist DFC komt voor in
Serie Normaal Foil
Innistrad
 8
0,10    
Dark Ascension
 8
0,10    
Magic Origins
 8
0,10    
Shadows over Innistrad (A)
 8
0,10    
Shadows over Innistrad (B)
 8
0,10    
Eldritch Moon
 8
0,10    
Ixalan
 8
0,10    
Rivals of Ixalan
 8
0,10    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Checklist DFC uit Rivals of Ixalan. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-9-2018
Op een sanctioned constructed toernooi mag je nooit proxies gebruiken. Het gebruiken van proxies ondermijnt immers hun business model.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-8-2018
Als je sleeves niet transparant zijn heb je die checklistkaarten niet nodig. Dan moet je ze alleen tijdens het spelen uit sleeve halen om te transformen voor zover ik weet.
Boaz (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-8-2018
Ik zou morgen graag 4 transfom kaarten lenen van een vriend van mij maar ik heb maar 2 checklist kaarten weten te bemachtigen, mag ik er dan maar 2 spelen?

Of mag ik een random basic land proxyen alszijnde die transform kaart? Moet ik dat dan ook van te voren aan de judge vragen?
erik Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-12-2015
nou gelukkig maar; wat zou dit kaartje duur worden als dat wel mocht
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
@Tom: wat je thuis aan je eigen keukentafel doet, moet je helemaal zelf weten Maar wat Xander zegt: op sanctioned events moet je echt een fysiek exemplaar hebben voor elke Jace die je speelt, je mag niet met 1 Jace en 4 checklists aankomen. En ja, dit geldt ook op Regular events zoals FNM en Game Day.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
Ik begrijp prima wat hij bedoelt.

Nogmaals: Als jij 1 Jace, Vryn's Prodigy in je deck hebt zitten, dan heb je er geen 4 in zitten.

Dus nee, het mag niet.
Premium lid tim dokter (29) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
ik denk dat die bedoelt dat die de kaart maar 1 keer heeft maar hem 4 keer in ze deck wil en of dit eventueel zou mogen. sinds hij er maar 1 tegelijk in spel heeft liggen.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
Vergeet die hele checklist card even.

Als jij 1 Jace, Vrynís Prodigy in je deck hebt zitten, dan heb je er 1 in zitten.

Vervolgens kun je elke Jace, Vryn's Prodigy die in je deck zit vervangen door een checklist card (omdat dat handiger is). In jouw voorbeeld dus 1.

Zie overigens ook mijn reply net onder jouw vraag.
Premium lid Tom (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
zou wel aardig zijn, als je er maar wel 1tje hebt dan zou ik het wel toelaten... weet niet wat de judges hier van vinden
Premium lid Sjoerd (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-12-2015
Ik bedoel eigenlijk in standard ofzo. Geen sealed format.
Tom van Uijen (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-12-2015
Haha, nee. Zou leuk zijn in een draft.
Premium lid Sjoerd (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-12-2015
Als je deze gebruikt is het dan toegestaan om er 4 in je deck te doen terwijl je maar een kaart van de bijbehorende planeswalker hebt.

Bijvoorbeeld ik vink 4 van deze kaarten als Jace, Vrynís Prodigy aan en stop dit in mijn deck terwijl ik maar een Jace, Vrynís Prodigy. Alvast bedankt!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-6-2013
Stel, je levert vantevoren een decklist in met vier keer Huntmaster of the Fells erop. Als je vervolgens wordt gecontroleerd of het deck met je ingeleverde decklist overeenkomt en je kunt er maar drie overleggen, dan ben je aan het valsspelen.

Als je drie keer Huntmaster of the Fells invult op je decklist, kun je ook maar drie keer Checklist DFC in je library stoppen, want het aantal kaarten in je deck moet wel hetzelfde blijven met het aantal kaarten op je ingeleverde decklist, anders ben je wederom aan het valsspelen.

En je kunt ook niet Checklist DFC op je decklist invullen want dat is op zichzelf geen legale kaart en dan lig je er op voorhand uit, omdat je deck niet legaal is. Je moet de legale kaart op je decklist invullen en dat is Huntmaster of the Fells.
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-6-2013
Daar had xander toch al antwoord op gegeven. Dan klopt je decklist toch niet. Dan mis je een kaart bij een deckcheck.
Premium lid Teun Verstraten (momenteel niet bezig met ruilen!) (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-6-2013
Dat is niet helemaal wat ik bedoel.
Ik wil dit niet spelen ALS de kaart, maar je ziet spelers vaak dit kaartje spelen, en dan als ze hem in play leggen de huntmaster van buiten het spel er bij pakken en op deze kaart leggen.
Gezien er nooit meer dan 3 huntmasters in play liggen, zou je dus met 4 van deze kaarten en 3 huntmasters uit de voeten kunnen.

Mijn vraag is of DAT toegestaan is, en niet of het toegestaan is om deze kaart 4 keer te spelen, en vervolgens te pretenderen dat je 4 huntmaster of the fells speelt.
Meer commentaar >
Checklist DFC | Rivals of Ixalan
Oracle tekst
Token 
Rating na 1 stemmen
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Checklist DFC samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Checklist DFC
Zoek decks met Checklist DFC
Checklist DFC toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Rivals of Ixalan / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 33 leden ingelogd op NederMagic.
6929 paginas bekeken sinds 17-10-2018 18:59:40
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.