spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-5-2018 9:57:53 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Bloodghast informatie
Serie: Iconic Masters (IMA)
Rarity: Rare Iconic Masters Rare
Geef commentaar op Bloodghast
Bloodghast komt voor in
Serie Normaal Foil
Zendikar
 1
14,95
 -
39,95
Iconic Masters
 -
14,95
 -
33,90
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Xander (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Sinkaya Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Sjoerd (84) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wouter Pegtel (67) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Ruud von Mistelroum (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Bloodghast uit Iconic Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-6-2017
Ja, dat klopt helemaal. Humility heeft alleen invloed op permanents (op de battlefield dus). In je graveyard is Bloodghast een creature CARD en daar doet Humility niets mee.
Premium lid Ries (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-6-2017
Vraagje; als je deze speelt met Humility, dan wordt het een 1/1 die ineens wel kan blocken. Wanneer hij dood gaat wordt het gewoon weer een creature card met landfall ability en mag je hem weer in het spel leggen waarmee het weer een 1/1 wordt?
Tim Muurling Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2015
Sorry jongens, ben nieuw hier, bedankt voor de tips en zal de regels even doornemen!
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2015
Ik stel hierbij voor dat je op de knop 'wie ruilt deze kaart' te klikken om te zien wie deze kaart aanbiedt. Ook zijn er de aangeboden/gezocht topics ( hier & hier ) topic, daar kan je een oproep plaatsen voor het zoeken van de Bloodghasts.
Premium lid Official Rules Advisor Peanut (Zoetermeer) (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2015
Ik stel voor om even de regels te lezen!
Tim Muurling Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-5-2015
Argh, wil zo graag 2 of 4 van deze kaarten in m'n deck hebben, maar hij is te populair. Zelfs op Ebay probeer mensen daar je al te [censuur]en met giga prijzen...

Als iemand ze heeft, wil ik ze graag van je overkopen mocht je ze niet meer willen of niet meer gebruiken!
NederMagic Rules Advisor Merrin (Haarlem) (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-9-2013
Slowpoke
Koen (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-8-2013
het valt me nu pas op dat deze kaart eigenlijk best wel goed is met fetch(zoals eigenlijk elke landfall kaart)
Arnoud (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-4-2013
Naah main, dan moet je Gravecrawler hebben.

Als Vampire Spirit heeft Bloodghast veel meer flavor dan hij als Zombie ooit had kunnen hebben. Ik bedoel check die artwork alleen al!

Edit: Flavor is alles.
Premium lid Hans Fasel (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-4-2013
Helemaal mee eens, het had alleen een Zombie moeten zijn.
Arnoud (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-4-2013
Geweldige kaart!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 6-4-2012
Targets wijs je aan als de trigger op de stack gaat.

Ze triggeren tegelijkertijd en gaan dus ook tegelijk op de stack. En dan ligt Bloodghast er nog niet om als target aan te wijzen, dus nee helaas.
JasonD Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-4-2012
Kan je, als je Sejiri Steppe bounced en daarmee Bloodghast terughaalt, eigenlijk de Bloodghast aanwijzen als target for the prot. color die de Steppe geeft?
Of specifieker, als jeBloodghast's Landfall eerst laat resolven, is Bloodghast een target voor Steppe; moet je de Steppe target aanwijzen bij het triggeren van de ETB of bij het resolven, aangezien je 'm niet 'cast'?
Animelover25 Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-2-2012
ik heb genoten van deze kaar toen hij nog T2 legal was vooral met de sac landjes had er wel 3 in me grave liggen 1 landje PAF 3 2/1 hast gastjes. ik was echt fan van Zendikar boosters
Premium lid burnbaby (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-12-2011
Dat ziet er uit als een lachen combo, jammer dat ik dat destijds niet doorhad, had ik wel een fnm mee willen spelen
Meer commentaar >
Bloodghast | Iconic Masters
Oracle tekst
Creature - Vampire Spirit 2 / 1
Bloodghast can't block.
Bloodghast has haste as long as an opponent has 10 or less life.
Landfall - Whenever a land enters the battlefield under your control, you may return Bloodghast from your graveyard to the battlefield.
Rating na 11 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2009
The landfall ability triggers whenever a land enters the battlefield under your control for any reason. It triggers whenever you play a land, as well as whenever a spell or ability (such as Rampant Growth) causes you to put a land onto the battlefield under your control. It will even trigger when a spell or ability causes another player to put a land onto the battlefield under your control (as can happen with Yavimaya Dryad’s ability, for example).

10/1/2009
When a land enters the battlefield under your control, each landfall ability of the permanents you control will trigger. You can put them on the stack in any order. The last ability you put on the stack will be the first one that resolves.

10/1/2009
Bloodghast’s landfall ability triggers only if it’s already in your graveyard at the time a land enters the battlefield under your control.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Bloodghast samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Bloodghast
Zoek decks met Bloodghast
Bloodghast toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Iconic Masters / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
7584 paginas bekeken sinds 22-5-2018 6:05:12
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.