spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
25-9-2017 2:59:29 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Sand Strangler informatie
Serie: Hour of Devastation (HOU)
Rarity: Uncommon Hour of Devastation Uncommon
Geef commentaar op Sand Strangler
Sand Strangler komt voor in
Serie Normaal Foil
Hour of Devastation
 8
0,15
 -
1,00
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Dreambounds Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Sand Strangler uit Hour of Devastation. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Er is nog geen commentaar op deze kaart.
Sand Strangler | Hour of Devastation
Oracle tekst
Creature - Beast 3 / 3
When Sand Strangler enters the battlefield, if you control a Desert or there is a Desert card in your graveyard, you may have Sand Strangler deal 3 damage to target creature.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
7/14/2017
If an ability checks whether you control a Desert or there is a Desert card in your graveyard, having more than one doesnít matter. Controlling one is the same as controlling five. There is also no extra bonus for both controlling one and having one in your graveyard.

7/14/2017
For abilities that trigger only if you control a Desert or there is a Desert card in your graveyard, one condition must be true as the ability triggers and one must be true as the ability resolves. They donít have to be the same condition, though. For example, you could sacrifice your only Desert after the ability triggers but before it has resolved.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Sand Strangler samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Sand Strangler
Zoek decks met Sand Strangler
Sand Strangler toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Hour of Devastation / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan (XLN)
Commander 2017 (C17)
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Hour of Devastation.
Draftbattle Amonkhet.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 5 leden ingelogd op NederMagic.
13930 paginas bekeken sinds 24-9-2017 21:43:19

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.