spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
25-9-2018 13:00:42 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Exemplar of Strength informatie
Serie: Amonkhet (AKH)
Rarity: Uncommon Amonkhet Uncommon
Geef commentaar op Exemplar of Strength
Exemplar of Strength komt voor in
Serie Normaal Foil
Amonkhet
 8
0,20
 -
0,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Wietse (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Uchazu (12) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Mark Oude Nijhuis (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
dvzuidam Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Ruud (Haarlem) (60) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Exemplar of Strength uit Amonkhet. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2018
Ja, dat kan en heeft verder geen consequenties voor Exemplar of Strength. De Exemplar is immers al gecast en geresolvet. Omdat het geresolvet is komt het in het spel waardoor de trigger afgaat, de trigger wijst Sakura-Tribe Elder aan en gaat dan op de stack. Terwijl dat nog op de stack ligt activeer je de Elder en de trigger fizzlet omdat het daarna geen target meer heeft.
Premium lid the dude (alias Neft) (68) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2018
Bedankt voor de snelle reacties. Heb ik nog een vraag:

Stel ik heb een Sakura-Tribe Elder in het spel en ik speel een Exemplar of Strength. Voor de enters the battlefield ability van de Exemplar of Strength target ik de Sakura-Tribe Elder. Kan ik dan nog in reactie de Sakura-Tribe Elder sacrificen? En heeft dit geen invloed op het casten van de Exemplar of Strength?
Co Wiersma Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2018
1 : Je removed 1 -1-1 counter en dus istie dan 2-2 en doet dus 2 Schade

2 : Je mag in iedergeval helemaal geen counters verwijderen van een ander creature, want daar staat niets over
Ik neem aan dat er gewoon drie -1-1 counters op je goblin komen
omdat tijdens een handeling wel triggers op de stack kunnen gaan maar pas gechecked wordt of je goblin nog leeft, op het moment dat iemand priority krijgt?

grrr te laat
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2018
1) Je doet dan twee damage. Het removen van de counter triggert op het attacken (dus het moment dat je een attack declaret). De trigger gaat dan op de stack, als niemand daar verder iets mee doet dan resolvet de trigger en gaat het spel verder naar de declare blockers step. De counter is er op dat moment dus al af.

2) Ja, je kunt alle drie de counters op je Raging Goblin gooien. De trigger vraagt om 1 target en die heb je dan gekozen. Dat hij dat bij lange niet overleeft is verder niet erg.
Premium lid the dude (alias Neft) (68) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-8-2018
Ik heb twee vragen bij deze kaart:

1) Stel ik heb een Exemplar of Strength met alle de -1/-1 counters op zichzelf in het spel. Nu val ik aan met Exemplar of Strength en ik word niet geblocked. Doe ik nu 1 of 2 damage aan mijn tegenstander? Op welk moment wordt de -1/-1 counter verwijderd?

2) Stel ik heb een Raging Goblin in het spel. Vervolgens speel ik Exemplar of Strength. Kan ik nu alle drie de -1/-1 counters op de Raging Goblin plaatsen of is de Raging Goblin na de eerste -1/-1 counter al dood en moet ik nog twee -1/-1 counters op een ander creature plaatsen?
Exemplar of Strength | Amonkhet
Oracle tekst
Creature - Human Warrior 4 / 4
When Exemplar of Strength enters the battlefield, put three -1/-1 counters on target creature you control.
Whenever Exemplar of Strength attacks, remove a -1/-1 counter from it. If you do, you gain 1 life.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/18/2017
If Exemplar of Strength leaves the battlefield in response to its second triggered ability, you won’t be able to remove a counter from it, and you won’t gain 1 life.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Exemplar of Strength samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Exemplar of Strength
Zoek decks met Exemplar of Strength
Exemplar of Strength toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Amonkhet / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
2390 paginas bekeken sinds 25-9-2018 11:52:32
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.