spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
19-12-2018 1:53:48 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Walking Ballista informatie
Serie: Aether Revolt (AER)
Rarity: Rare Aether Revolt Rare
Geef commentaar op Walking Ballista
Walking Ballista komt voor in
Serie Normaal Foil
Aether Revolt
 -
11,95
 -
24,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Mennoniet (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 4 0
Premium lid Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Joost (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid JonaDDD (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Djinn (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bart (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thomas (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
* Dit is het aanbod van Walking Ballista uit Aether Revolt. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Thom Merrilin (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2018
Ik had het inmiddels al begrepen, thanks voor de duidelijke uitleg. Dat was vroeger ook wel echt broken met ravager.
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2018
Damage gaat tegenwoordig niet meer op de stack, maar wordt onmiddelijk gedaan tijdens de combat damage step. Dus het is of combat damage doen of sac-trucjes maar niet beiden.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2018
Nee, dat gaat niet. Combat damage gebruikt de stack niet.
Premium lid Thom Merrilin (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2018
Kan ik dan nog wel blokken en met damage op de stack saccen aan diezelfde ravager/throne?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2018
In de genoemde voorbeelden is het sacrificen onderdeel van de cost, dus nee, dat kan niet.
Premium lid johanvl (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2018
Je kan hem toch wachten en in response toch counters afhalen?
Premium lid Thom Merrilin (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2018
Thanks, duidelijk antwoord. Counters er af halen tot de laatste en dan saccen dus :-)
Tim Reus (Enkhuizen) (89) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2018
De counter eraf halen is een kost, dus zodra je de laatste counter eraf haalt, gaat hij dood (aan state-based action) voordat je kunt reageren. Je kunt hem dus niet meer saccen aan iets als je de laatste counter eraf haalt.
Premium lid Thom Merrilin (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-9-2018
Noob vraag. Als ik de counters er af haal, is hij dan direct dood, of kan ik met die damage op de stack nog saccen aan Arcbound Ravager of Throne of Geth?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2017
Winding Constrictor zegt "one or more" (1 of meer) en nul is niet 1 of meer, dus het replacement effect is niet van toepassing.
Jurre Nieuwenstein (155) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2017
Hoe werkt deze wanneer je 'om voor X=0 speelt met een Winding Constrictor al op het battlefield? Ziet de Constrictor 0 counters als 'enters with [X] counters' en gaat de Ballista niet dood, of wordt 0 gezien als niets, en gaat de ability van de snake niet op?
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2017
Hij is ook best wel tof als je hem groot kan maken. In principe heeft hij soort van Double Strike op spelers, waardoor hij veel schade kan doen. En tevens kan hij problemen (Planeswalkers en andere creatures)wegwerken.
Premium lid verwijderd op verzoek (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2017
Hij is op het eerste grote Standard toernooi (Columbus) gespeeld in een zeer goed presterend deck ( hier ). Hij werkt namelijk erg lekker met Verdurous Gearhulk en Winding Constrictor.

EDIT: Ik zie dat hij 3 of 4 keer in zowel het winnende, het tweede en het derde deck zaten. Dat verklaart de plotselinge stijging wel denk ik.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2017
@Peanut: Aanvulling (wat iemand met een wit symbooltje eigenlijk zou moeten kunnen dromen):

Een triggered ability herken je aan 1 van de woorden At, When of Whenever. Staat er niet 1 van die woorden (in de rules text, reminder text of als een ability reminder text heeft maar die niet op de kaart staat, in de betreffende comprehensive rule), dan is het GEEN triggered ability. NOOIT.

"enters the battlefield with" is een static ability/replacement effect, dus daar heeft Panharmonicon inderdaad geen invloed op, zoals LotZ helemaal terecht zegt.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2017
Van alle mogelijkheden is dat nou niet heel boeiend; Walking Ballista heeft geen triggered abilities, dus hij doet eigenlijk niets met Panharmonicon.
Meer commentaar >
Walking Ballista | Aether Revolt
Oracle tekst
Artifact Creature - Construct 0 / 0
Walking Ballista enters the battlefield with X +1/+1 counters on it.
4: Put a +1/+1 counter on Walking Ballista.
Remove a +1/+1 counter from Walking Ballista: It deals 1 damage to any target.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
2/9/2017
The value of each X in Walking Ballista’s mana cost must be equal. For example, if X is 2, you’ll pay 4 to cast Walking Ballista and it will enter the battlefield with two +1/+1 counters on it.

2/9/2017
If Walking Ballista has been dealt damage or had its toughness reduced by an effect, this limits how many times you’ll be able to remove +1/+1 counters from it in a single turn. For example, if it has three +1/+1 counters on it and has been dealt 1 damage this turn, it will be destroyed immediately after you activate the ability a second time and you won’t be able to activate it a third time.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Walking Ballista samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Walking Ballista
Zoek decks met Walking Ballista
Walking Ballista toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Aether Revolt / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 6 leden ingelogd op NederMagic.
6267 paginas bekeken sinds 18-12-2018 23:40:00
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.