spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-12-2017 5:00:24 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Bojuka Bog informatie
Serie: Commander 2014 (C14)
Rarity: Common Commander 2014 Common
Geef commentaar op Bojuka Bog
Bojuka Bog komt voor in
Serie Normaal Foil
Worldwake
 4
1,25
 -
8,95
Commander 2011
 -
1,00    
Commander 2013
 2
1,00    
Commander 2014
 2
0,90    
Commander Anthology
 -
1,00    
Commander 2017
 5
1,00    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Stein (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Bojuka Bog uit Commander 2014. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-9-2014
Op het spelen van een land kan je niet reageren, maar Bojuka Bog heeft een triggered ability die zegt dat als het landje in het spel komt de GY leeggemaakt wordt. Hier kun je wel met instants op reageren.

Triggered abilities kun je herkennen aan de woorden When, Whenever en At.
Premium lid bob de bouwer (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-9-2014
Even een vraagje;

Ik speel een bojuka bog. Kan de andere speler nog iets doen (bijvoorbeeld een instant met flashback spelen) voordat de graveyard ge-exiled wordt?

Op het spelen van het landje kan niet gereageerd worden lijkt me?

Hartelijk dank.
Mink Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-4-2011
Deze werkt leuk in combinatie met Living Death.
Vooral later in spel.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-1-2011
Pyromancers verzuipen in moerassen, dat is algemeen bekend
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-1-2011
Deze houdt ook volledig mijn Pyromancer Ascension deck tegen.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-3-2010
Niet alleen "beter af", een Demolish doet domweg niets tegen de ability Ok, je hebt een landje gesloopt, maar je kunt niets-nada-njet doen tegen het removen van je graveyard met een Demolish.
Premium lid Forever24 (147) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-3-2010
ja ok dan ben je wel met een stifle beter af.
heb de comes into play niet echt meegerekend.
dan ben je beter af met een stifle dan met een demolish
Premium lid Thomas Gorisse (38) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-3-2010
Een Stone Rain op dit landje gooien doet geen ruk, want het is een comes into play ability (die dus al geresolved is wanneer je het landje afknalt). Volgens mij moet je dan eerder in de richting van Stifle en cohorten gaan kijken, of zoals al genoemd d.m.v. discard voorkomen dat 'ie gespeeld wordt.
Premium lid Andy (Den Dungen) (108) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-3-2010
Maar dan is het effect van deze kaart al geschied. Dus dat wil niet echt helpen..
Premium lid Forever24 (147) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-3-2010
land destruction spelen.
Demolish en dit soort kaarten
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (190) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-3-2010
Zeker in standard is daar niets aan te doen. Het enige wat ik kan bedenken is discard en dergelijke om ervoor te zorgen dat deze nooit in play komt.
Sjefkigheid Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-3-2010
deze molt mijn Crypt of Agadeem deck
Rot ding!!! Hoe moet ik nou winnen?
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-2-2010
Maar dan was ie weer de Peedle'en
Official Rules Advisor Rith,Primeval (321) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-2-2010
Wel heel speelbaar als 1-off in decks met Knight of the Reliquary. Wel jammer dat hij dan zonder omwegen niet echt herbruikbaar is.
Als hij het remove effect als sac-ability had was hij helemaal perfect geweest.
Premium lid MERLIN (De Rijp, NH) (12) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-1-2010
zie ook de discussie bij Life from the Loam
Meer commentaar >
Bojuka Bog | Commander 2014
Oracle tekst
Land 
Bojuka Bog enters the battlefield tapped.
When Bojuka Bog enters the battlefield, exile all cards from target player's graveyard.
T: Add B to your mana pool.
Rating na 6 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Bojuka Bog samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Bojuka Bog
Zoek decks met Bojuka Bog
Bojuka Bog toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2014 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
16572 paginas bekeken sinds 16-12-2017 23:50:36

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.