spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-12-2017 5:37:30 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Artisan of Kozilek informatie
Serie: Commander 2014 (C14)
Rarity: Uncommon Commander 2014 Uncommon
Geef commentaar op Artisan of Kozilek
Artisan of Kozilek komt voor in
Serie Normaal Foil
Rise of the Eldrazi
 -
0,75
 1
3,95
Archenemy
 1
1,00    
Commander 2011
 -
0,75    
Commander 2014
 2
0,60    
Modern Masters 2015
 -
0,75
 3
3,50
Zendikar vs Eldrazi
 -
0,75    
Friday Night Magic
 -
1,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Karel (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Artisan of Kozilek uit Commander 2014. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2011
Nee, want dan cast je hem niet. Casten = costs betalen en als spell op de stack leggen. Direct in het spel gooien met een Reanimate telt niet.

(Met dingen als Karador, Ghost Chieftain cast je hem overigens wel, dus daarbij zou hij wel triggeren.)
Premium lid johanvl (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2011
als ik deze uit mijn graveyard terug in spel breng, mag ik dan een ander creature in play brengen uit graveyard?
Premium lid Nassie (144) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2011
Nee, hij is ook wel blijven liggen, alleen was het gewoon heerlijk oliedom dat ik bij een colorless creature iets te snel ervan uitging dat het gelijk dan ook wel een artifact zal zijn
Official Judge DeathScythe (Arnhem) (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2011
let wel erop dat dit snel opgevallen moet worden, het liefst binnen een turn cycle en daarbinnen nog zonder dat er grote effecten plaats hebben gevonden
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2011
Je weet dat de tijd teruggedraaid wordt tot vóór het activeren van de ability?

Met andere woorden, hij wordt niet gesacrificed en je hoeft ook geen ander target aan te wijzen.


CR 716. Handling Illegal Actions

716.1. If a player realizes that he or she can't legally take an action after starting to do so, the entire action is reversed and any payments already made are canceled. No abilities trigger and no effects apply as a result of an undone action. (...) Players may not reverse actions that moved cards to a library, moved cards from a library to any zone other than the stack, or caused a library to be shuffled.

716.2. When reversing illegal spells and abilities, the player who had priority retains it and may take another action or pass. The player may redo the reversed action in a legal way or take any other action allowed by the rules.
Premium lid Nassie (144) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-8-2011
Gisteren een Qasali Pridemage gesact om deze te killen. Dom, dom..
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-4-2011
hier staan alle kaarten gesorteerd op prijs. Dus kijk waar hij in het rijtje thuishoort volgens jou Ik vermoed 3-5 euro, omdat ze nog Standard legal zijn.
DA.-.DeLink (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-4-2011
Hoeveel gaat die FMN foil doen denk je?
1,5/2 ofzo? In EDH etc is die best leuk vind ik.
Bram M. (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-3-2011
Wow, FNM Art is echt vet.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-3-2011
Artisan of Kozilek toegevoegd. FNM April kaart
Joen (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-12-2010
Jep, dat doen alle El Drazi. Daarom is het ook een minder goede versie =) Karmic guide casten, met eentje in je grave en nog iets in de grave neemt gratis die andere 2/2 pro black flyer mee XD (met echo wel). Maar ik vind de El Drazis niet zo leuk eigenlijk.. =( Vind het een beetje random dingen die niet echt bij mtg passen..
Official Judge DeathScythe (Arnhem) (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-12-2010
Let wel op het belangrijke verschil dat Artisan het manneke returned als je hem CAST, waar Karmic Guide dat doet wanneer die in het SPEL komt.
Joen (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-12-2010
Aaah cool! Deze El Drazi kende ik nog niet.
Doet me denken aan een iets minder goede versie van Karmic Guide! Wel kleurloos daarentegen!
Floris_R (hengelo) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-11-2010
eerder beurt 4-5
NederMagic Rules Advisor Carlo(wnage) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-6-2010
Als ik heel toevallig een Artisan in mijn opening hand heb (of hem gauw trek), speel ik hem regelmatig voor beurt 9...
Meer commentaar >
Artisan of Kozilek | Commander 2014
Oracle tekst
Creature - Eldrazi 10 / 9
When you cast Artisan of Kozilek, you may return target creature card from your graveyard to the battlefield.
Annihilator 2 (Whenever this creature attacks, defending player sacrifices two permanents.)
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
6/15/2010
Annihilator abilities trigger and resolve during the declare attackers step. The defending player chooses and sacrifices the required number of permanents before he or she declares blockers. Any creatures sacrificed this way wonít be able to block.

6/15/2010
If a creature with annihilator is attacking a planeswalker, and the defending player chooses to sacrifice that planeswalker, the attacking creature continues to attack. It may be blocked. If it isnít blocked, it simply wonít deal combat damage to anything.

6/15/2010
In a Two-Headed Giant game, the controller of an attacking creature with annihilator chooses which of the defending players is affected by the ability. Only that player sacrifices permanents. The choice is made as the ability resolves; once a player is chosen, itís too late for anyone to respond.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Artisan of Kozilek samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Artisan of Kozilek
Zoek decks met Artisan of Kozilek
Artisan of Kozilek toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2014 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 1 leden ingelogd op NederMagic.
18197 paginas bekeken sinds 14-12-2017 23:25:16

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.