spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-12-2017 5:01:29 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Abyssal Persecutor informatie
Serie: Commander 2014 (C14)
Rarity: Mythic Commander 2014 Mythic
Geef commentaar op Abyssal Persecutor
Abyssal Persecutor komt voor in
Serie Normaal Foil
Worldwake
 -
2,95
 -
8,95
Commander 2014
 -
2,95    
Iconic Masters
 -
2,95
 -
5,90
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
BartvD Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid pi (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KingYip (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Felix Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Patrick Schouten (5) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Abyssal Persecutor uit Commander 2014. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
Equippen met Assault Suit voordat je hem Donate.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
Is natuurlijk niet 100% waterdicht omdat het alleen geldt voor het activeren van abilities, maar goed, in magic niks 100% waterdicht.

Het is dus al een goed begin.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
Angel of Jubilation?
Salamander (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
oeps

heeft iemand een idee om te zorgen dat hij dij gabber niet kan saccen?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2017
@Salamander: Hoe krijg je het voor elkaar?

"Sacrifice" komt NIET het woord "target" in voor, dus dat target NIET. Daar doet shroud dus niks tegen.

"TARGET creature gains indestructible until end of turn." komt WEL het woord "target" in voor, dus dat target WEL. Daar werkt shroud dus juist wel tegen.

(Alleen "sacrifice target creature" zou tegengehouden worden, maar dat komt vrij weinig voor. Meestal is het sacrificen een cost en costs targeten nooit - dan zou het regelboek ontploffen... Of is het wel een effect maar staat er "sacrifice a creature", hetgeen net zo min target omdat het woord "target" er niet in voorkomt.)

Houd er ook rekening mee dat shroud net zo goed voor jou telt als voor je tegenstander. (Mensen hebben nogal de neiging om voordelen van kaarten alleen voor zichzelf te laten gelden en nadelen van kaarten alleen voor de tegenstander, maar zo werkt het helaas niet.)

Het zou op zich wel fijn zijn als je iets meer moeite zou doen om te checken of iets uberhaupt in de buurt komt van zou kunnen werken, voordat je zoiets post. Of als je twijfelt, maak er een vraag van in de trant van, "zou dit kunnen werken?" in plaats van op zo'n resolute manier zoveel incorrecte dingen te beweren.
Premium lid Maurits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2017
Werkt niet. Nadat je Robe of Mirrors hebt gespeeld mag je hem niet meer targetten met Deathless Angel. Verder voorkomt Robe of Mirrors niet dat je tegenstander de Abyssal Persecutor kan sacrificen.
Salamander (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2017
Even Donaten, Robe of Mirrors eronder zodat ie hem niet meer kan saccen (bij eventuele decks met veel sacrifice abillity's is dit wel handig) en dan geef je hem elke beurt indestuctible met Deathless Angel. nu maar wachten tot zijn deck leeg is.
Eigenlijk behoorlijk zuur.
Premium lid Niels S. (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2013
owja tuurlijk daar had ik zelf nog niet eens aan gedacht! af en toe ben ik niet het meest snugger....
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2013
Maar dan verlies je?

Waarom doe je niet gewoon Untap -> Go?

Op een gegeven moment is je tegenstander door zijn library heen.
Premium lid Niels S. (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2013
Ik bedoelde het maar was onduidelijk als volgt xander:

Ik heb niks meer (deck en hand in graveyard) tegenstander heeft deze kaart maar kan deze kaart niet van zijn veld verwijderen. Mag ik dan forfeiten om de game alsnog te laten eindigen.

bedankt voor je reactie want dat maakt het wel wat duidelijker
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2013
quote: "Dan kan jij niet verliezen door deze kaart"


Je stelt de vraag bij de verkeerde kaart. Met deze kun je niet winnen. Verliezen is geen enkel probleem.

Verder zie de rulings:

"Other circumstances can still cause an opponent to lose the game, however. ---> An opponent will lose a game if he or she concedes <---, if that player is penalized with a Game Loss or a Match Loss during a sanctioned tournament due to a DCI rules infraction, or if that player's _Magic Online_ game clock runs out of time."
Premium lid Niels S. (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-10-2013
Mag je met deze kaart in het spel wel forfeiten? want stel je voor dat al je kaarten in je graveyard liggen en je tegenstander kan niet deze kaart van het veld afhalen. Dan kan jij niet verliezen door deze kaart en niet winnen want je hebt geen hand en deck. Je tegenstander heeft niks meer om deze kaart van het veld af te halen. Als je niet mag forfeiten hoe eindigt de game dan XD? of zit de game dan vast in een oneindig spiraal. (niet dat het ooit gebeurt maar wel leuk om te weten)
raroe (6) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-12-2012
Deze kaart is zeker een 9 waard. rijmt XD
Roald Landheer (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-10-2012
Ik denk dat royboy bedoeld dat zodra je je oppo naar 0 geschopt hebt, je in de volgende combat je Abyssal Persecutor mag saccen aan je eigen Desecration Demon, wat helaas niet gaat omdat er any opponent staat, maar dat dacht ik zelf ook even een seconde voordat ik mijn Desecration Demon nog een keertje overlas.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-10-2012
Gelieve niet zonder goede reden te dubbelposten, thanks! En oh ja, hoofdletters en interpunctie maken je post een stuk prettiger om te lezen.

Je hebt momenteel voor 4 mana meerdere dikke zwarte beesten, lijkt me een prima idee om te proberen beurt 2 of 3 een van die dikzakken in het spel te krijgen en je tegenstander ongenadig hard dood te rammen. Maar een combo... nah, ze werken niet samen of zo, maar met 8 beesten heb je meer kans om er snel een in je hand te hebben dan als je er maar 4 speelt, that's all Dark Ritual, een Signet of Sol Ring en hoppa, gaan met die banaan!
Meer commentaar >
Abyssal Persecutor | Commander 2014
Oracle tekst
Creature - Demon 6 / 6
Flying, trample
You can't win the game and your opponents can't lose the game.
Rating na 22 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
3/1/2010
No game effect can cause you to win the game or cause any opponent to lose the game while you control Abyssal Persecutor. It doesnít matter whether an opponent has 0 or less life, an opponent is forced to draw a card while his or her library is empty, an opponent has ten or more poison counters, an opponent is dealt combat damage by Phage the Untouchable, you control Felidar Sovereign and have 40 or more life, or so on. You keep playing.

3/1/2010
Other circumstances can still cause an opponent to lose the game, however. An opponent will lose a game if he or she concedes, if that player is penalized with a Game Loss or a Match Loss during a sanctioned tournament due to a DCI rules infraction, or if that playerís _Magic Online_(R) game clock runs out of time.

3/1/2010
Effects that say the game is a draw, such as the _Legends_(TM) card Divine Intervention, are not affected by Abyssal Persecutor.

3/1/2010
Abyssal Persecutor wonít preclude an opponentís life total from reaching 0 or less. It will just preclude that player from losing the game as a result.

3/1/2010
If Abyssal Persecutor leaves the battlefield while an opponent has 0 or less life, that opponent will lose the game as a state-based action. No player can respond between the time Abyssal Persecutor leaves the battlefield and the time that player loses the game.

3/1/2010
Even though your opponents canít lose the game, a player canít pay an amount of life thatís greater than his or her life total. If a playerís life total is 0 or less, that player canít pay life at all, with one exception: a player may always pay 0 life.

3/1/2010
If you control Abyssal Persecutor in a Two-Headed Giant game, your team canít win the game and the opposing team canít lose the game.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Abyssal Persecutor samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Abyssal Persecutor
Zoek decks met Abyssal Persecutor
Abyssal Persecutor toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2014 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
16613 paginas bekeken sinds 16-12-2017 23:50:36

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.