spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
19-12-2018 14:41:15 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Decree of Annihilation informatie
Serie: FtV Annihilation (FVA)
Rarity: Mythic FtV Annihilation Mythic
Geef commentaar op Decree of Annihilation
Decree of Annihilation komt voor in
Serie Normaal Foil
Scourge
 -
0,90
 -
2,50
FtV Annihilation
 -
1,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Boaz (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Decree of Annihilation uit FtV Annihilation. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Rules Advisor Ivo Beckers Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2015
Nee. "dies" betekent dat hij naar de graveyard vanaf de battlefield gaat. Deze kaart exiled creatures and dus raakt Aura Thief de graveyard niet
Dennink Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2015
Als iemand een Aura Thief heeft liggen
En ik speel deze.
Steelt hij dan alsnog al mijn Enchantments ?
Frederik AKA 4G Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-11-2012
Of je combineert deze met Jhoira of the Ghitu en wat gesuspende kaarten en je wint ook. Nog steeds 1 van de beste plays die ik ooit gedaan hebt in Commander.

Deze kaart verwijdert ook geen enchantments. Handig om te weten...
CryptoRedentor Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-3-2012
Hmm, maar dit verwoest geen Planeswalkers? Als jij er wel een hebt en de ander niet, denk ik dat het spel snel over is na deze spell...
Tom (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-7-2011
Dan nog, hoezo dat?
Premium lid Official Rules Advisor Boris (Diemen/Amsterdam) (58) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-7-2011
ow nee ik had het niet zozeer over jou Koen, meer over Lord of the Zombies en Tom
Koen Martens (42) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-7-2011
Hoezo dat?
Premium lid Official Rules Advisor Boris (Diemen/Amsterdam) (58) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-7-2011
waarom doet iedereen hier toch zo als hier
Koen Martens (42) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-4-2011
Met Look at Me, Iím the DCI is dit een soort Farewell to Arms, wel lastig spelen.
Tom (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-4-2011
@LotZ

Die verwijzing naar Hand of the Praetors slaat op het comment van Oscar, dat alle 'handen' van de game geremoved worden. Gok ik.
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-4-2011
Volgens mij het hij dat wel door..
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-4-2011
Eh, nee. Toen deze kaart uitkwam was Mirrodin nog niet eens uit. Dan gaat hij echt niet verwijzen naar een kaart van bijna 10 jaar later.
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-4-2011
Deze verwijst naar Hand of the Praetors denk ik
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-4-2011
Wow! Je hebt zojuist verklaard waarom je ALTIJD naar de oracle tekst moet kijken!
Oscar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-4-2011
Een klein foutje op de kaart: De kaart referred niet naar de kaarten die je in je handen hebt, maar naar je handen zelf. Wat het spelen ineens een stuk leuker en moeilijker kan maken XD
Meer commentaar >
Decree of Annihilation | FtV Annihilation
Oracle tekst
Sorcery 
Exile all artifacts, creatures, and lands from the battlefield, all cards from all graveyards, and all cards from all hands.
Cycling 5RR (5RR, Discard this card: Draw a card.)
When you cycle Decree of Annihilation, destroy all lands.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2008
Cycling is an activated ability. Effects that interact with activated abilities (such as Stifle or Rings of Brighthearth) will interact with cycling. Effects that interact with spells (such as Remove Soul or Faerie Tauntings) will not.

10/1/2008
When you cycle this card, first the cycling ability goes on the stack, then the triggered ability goes on the stack on top of it. The triggered ability will resolve before you draw a card from the cycling ability.

10/1/2008
The cycling ability and the triggered ability are separate. If the triggered ability doesnít resolve (due to being countered with Stifle, for example, or if all its targets have become illegal), the cycling ability will still resolve and youíll draw a card.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Decree of Annihilation samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Decree of Annihilation
Zoek decks met Decree of Annihilation
Decree of Annihilation toevoegen aan je watchlist:
Versie uit FtV Annihilation / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
13267 paginas bekeken sinds 19-12-2018 10:07:08
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.