spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-11-2019 0:57:11 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Act of Authority informatie
Serie: Commander 2013 (C13)
Rarity: Rare Commander 2013 Rare
Geef commentaar op Act of Authority
Act of Authority komt voor in
Serie Normaal Foil
Commander 2013
 4
2,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid G-men (96) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hrethgir (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Roy (178) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Global Moderator Remco (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (90) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Vick (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Act of Authority uit Commander 2013. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 12-10-2018
1: Nee. Niemand krijgt priority in de untap step. De eerste keer dat spelers priority krijgen is aan het begin van de upkeep. (Nadat de upkeep begonnen is).

en

2: Ja. 'At the beginning of your upkeep' is een gewone trigger waar je op kan reageren.
Premium lid the dude (alias Neft) (75) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-10-2018
Krijg je tussen de untap stap en de beginning of the upkeep prioriteit? Zo niet, gaat een 'At the beginning of the upkeep, .. ' op de stack en kan je er dan alsnog reageren?
Premium lid Vince (Tilburg) (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-11-2013
Dat bedoel ik!

Daarom heb ik die Saurian de eerst volgende beurt via de Shattergang Brothers (toffe kaart overigens!) gesacked.

Toen de combo op tafel lag, had ik even een HALELUJAH gevoel en wil de combo best i.c.m. kaarten als Memnarch spelen .
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-11-2013
dat werkt dan nogal in jou nadeel aangezien hij iets van jou mag exilen, jou deze geeft en aan het eind van de beurt via jou Brooding Saurian de act weer terug heeft
Premium lid Vince (Tilburg) (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-11-2013
Ik vind deze erg leuk met Brooding Saurian Echter met de CMD13 decks kwamen we in de situatie dat opponent deze had en ik de Saurian. Geef mij de combo maar
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 10-11-2013
1. Beginning of upkeep: Beide Act of Authoritys triggeren.
2a. Act of Authority A's trigger gaat de stack op, target disk.
2b. Act of Authority B's trigger gaat de stack op, target Act A.
3. Act of Authority B's trigger resolved en exiled Act A. Jij krijgt control van Act B omdat A nog steeds van jou is/was.
4. Act of Authority A's trigger resolved en exiled de Disk. Je tegenstander zou de Act krijgen, maar die is er niet meer.
Premium lid andrex (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-11-2013
ik had er twee van deze liggen, en toen alles zodanig gestackt tijden mijn upkeep dat ik er 1 overhad, en m'n maat z'n dikkeNevinyrral’s Disk kwijt was , maar ik weet even niet meer hoe ik dat gedaan heb (i had a moment alcoholics rever to as a moment of clarity) kan iemand me helpen?
Act of Authority | Commander 2013
Oracle tekst
Enchantment 
When Act of Authority enters the battlefield, you may exile target artifact or enchantment.
At the beginning of your upkeep, you may exile target artifact or enchantment. If you do, its controller gains control of Act of Authority.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/17/2013
For either ability, if you are the only player who controls an artifact or enchantment, you must choose one of them as the target. However, you may choose to not exile it when the ability resolves.

10/17/2013
If you choose to not exile a permanent with the second ability, you’ll retain control of Act of Authority.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Act of Authority samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Act of Authority
Zoek decks met Act of Authority
Act of Authority toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2013 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Spoilers
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 5 leden ingelogd op NederMagic.
4539 paginas bekeken sinds 21-11-2019 22:48:04
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.