spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
21-9-2019 5:01:07 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Rancor informatie
Serie: M13 (M13)
Rarity: Uncommon M13 Uncommon
Geef commentaar op Rancor
Rancor komt voor in
Serie Normaal Foil
Urzas Legacy
 -
1,95
 -
17,50
Garruk vs Liliana
 -
1,95    
Archenemy
 -
1,95    
M13
 3
1,95
 2
8,95
Planechase 2012
 1
1,95    
Eternal Masters
 1
1,95
 -
3,95
Planechase Anthology
 4
1,95    
Explorers of Ixalan
 -
1,95    
Masters 25
 -
1,95
 -
3,90
Friday Night Magic
 -
7,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Mat (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Local Moderator Huib Raterink (128) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Stefan23 Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Leroy Kramer (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid molotoz (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stein (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
MoRdRed (Maasbracht/Maastricht) (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Theo (Antwerpen) (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Coen janssens (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Tom S (Almere) (106) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Sjoerd (84) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
AdVerwegen (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Juldax (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tony (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Johan (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Theolath Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5 0
Luuk Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Rancor uit M13. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-9-2019
En dat antwoord is onjuist. Er staat NIET dat het creature dood moet gaan. Er staat dat hij triggert als Rancor naar de graveyard gaat.

Het eindresultaat zal zijn dat Rancor naar je hand gaat.

Wat er gebeurt: Unsummon resolvet en het creature gaat naar je hand. Daarna worden state-based actions gecheckt en dan blijkt Rancor los op de battlefield achtergebleven te zijn. En om die reden gaat Rancor naar de graveyard. Dat laat de trigger af gaan en als die resolvet, gaat Rancor weer naar je hand.
Supersprite Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-9-2019
Niks wNt hij sterft niet, dus rancor in de gy
Stefan23 Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-9-2019
Als de creature waarop Rancor zit word gebounced door bijvoorbeeld Unsummon. Wat gebeurt er dan ?
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2015
"When Rancor is put into a graveyard from the battlefield"

Dat is niet vanaf het battlefield, dus nee.
Rob gruben Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2015
Komt rancor ook terug naar je hand als het gediscarded is of van je deck naar de grave gaat?
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-2-2015
Thanks voor die duidelijke aanvulling, LotZ Weer wat geleerd
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Nitpickmode: Targeten heeft er niets mee te maken, aura's targeten alleen terwijl ze gecast worden. De reden voor het kapotgaan is simpelweg dat Aura's met enchant X alleen aan X attached kunnen zijn, en door SBA in naar de graveyard verhuizen wanneer ze dat niet meer zijn.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Waar het om gaat is dat Rancor 'enchant creature' zegt en als bijvoorbeeld je Mishra’s Factory aan het eind van de beurt weer gewoon alleen een landje wordt, is het target van Rancor dus niet meer legal, omdat het geen creature meer is. Stel dat het niet om een Rancor gaat, maar om een Confiscate, dan blijft de laatstgenoemde er gewoon opliggen, aangezien Mishra’s Factory wel gewoon een permanent is.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (278) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Yup. Het landje wordt weer alleen een landje, Rancor enchant dus niets meer. Rancor gaat dus naar je graveyard, en dan terug naar je hand.
Premium lid XB. (155) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Als je een manlandje hebt (wordt een creature until end of turn) waar je Rancor op legt
Dan krijg je hem aan het eind van de beurt ook weer gewoon in je hand lijkt mij.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-11-2014
Aan zoiets zat ik zelf dus ook te denken, dat wat Henk zei, Lifted.
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-11-2014
Dispelled, hetzelfde verhaal als Disenchanted
Premium lid Sander de Leeuw (97) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-11-2014
Volgens mij zou dispelled wel een goede zijn.
Premium lid Henk Pietersen (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-11-2014
´Lifted´ misschien? Als in´The enchantment has been lifted´ =´de betovering is opgeheven´.
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-11-2014
Hmm, interessant.. Een "enchantment" is een spreuk, betovering, etc. Het zou dan iets in de trend van "unbound" o.i.d. kunnen zijn? "Disenchanted" zal het in ieder geval niet worden
Meer commentaar >
Rancor | M13
Oracle tekst
Enchantment - Aura 
Enchant creature
Enchanted creature gets +2/+0 and has trample.
When Rancor is put into a graveyard from the battlefield, return Rancor to its owner's hand.
Rating na 18 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
3/16/2018
If the creature this Aura would enchant is an illegal target by the time Rancor tries to resolve, the Aura spell doesn’t resolve. It won’t enter the battlefield, so it won’t be put into a graveyard from the battlefield and its ability won’t trigger.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Rancor samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Rancor
Zoek decks met Rancor
Rancor toevoegen aan je watchlist:
Versie uit M13 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
18467 paginas bekeken sinds 21-9-2019 1:53:57
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.