spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-8-2018 12:45:34 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Reverberate informatie
Serie: M13 (M13)
Rarity: Rare M13 Rare
Geef commentaar op Reverberate
Reverberate komt voor in
Serie Normaal Foil
M11
 1
1,00
 -
2,50
M12
 2
0,90
 -
2,50
PD Fire Lightning
 1
1,00    
foil
M13
 3
0,90
 -
2,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid wvttk (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 2 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Peter (111) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid Dorus (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Erick Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Robert (134) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
BartvD Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Sjoey (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
NoParanoia (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
midnight (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
patje Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid rik (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Jelle L (Zwolle) (130) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kenshin (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Pieter (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Okkie (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thallid (Almere) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Benjamin (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Sinkaya Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bas (Leiden) (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
RobertLeon (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Robbie (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Reverberate uit M13. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Stijn (126) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-2-2018
Omdat Fork op de reserved list staat en dit op een haar na een functionele reprint is, was er ook best wel wat ophef toen deze uitkwam.
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (273) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-2-2018
Yup, met als enige verschil dat Fork de kopie rood maakt.
Premium lid Arthur van Suylekom (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-2-2018
Is dit niet gewoon zoals Fork?
Premium lid Marnix14 (Eindhoven) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-12-2014
ah ik zie het al in de comments bij harrow. Alsnog bedankt
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-12-2014
De copy wordt gewoon op de stack gelegd, dus costs hoef je niet te betalen (je cast de copy immers niet). Je hoeft dus geen extra landje te sacrificen.

Edit: Xander was me voor!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-12-2014
Klopt.

Je kopieert alleen het effect en niet de cost.
Premium lid Marnix14 (Eindhoven) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-12-2014
Vraagje: Ik speel een Harrow en copy die vervolgens met deze. Ik hoef geen extra landje te saccen right?
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-11-2014
Je vraagt het alsof deze kaart alleen het target veranderd. =O
Maar de copy die deze kaart van de Counterspell maakt, daarmee kan je de orginele Counterspell inderdaad counteren.
leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 17-11-2014
Mag ik in respons op een Counterspell deze casten en dan als nieuwe target de originele Counterspell aanwijzen?
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-8-2014
Daarom moeten ze zo'n ding een keer met Split Second printen, zodat je er 90% van de keren wel wat aan hebt
Casper Slok Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-8-2014
De rest van de info staat gewoon bij de rulings van Mana Short zie ik al.

10/4/2004 Since this is an Instant, your opponent may use Instants in response to the casting of this spell. Note that such spells and abilities will be resolved before the mana pool is emptied by the Mana Short. This makes it useless as a countermeasure for spells. To use it effectively, you need to use it during Upkeep and even then it will not prevent the use of Instant spells and abilities.
10/4/2004 If you play Mana Short in response to a spell, it will have no effect on that spell since the mana has already been paid.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2014
Sowieso gebruiken mana abilities de stack niet en je kunt ze (nagenoeg) altijd activeren wanneer je wilt, ook tijdens het betalen van een cost. Als je eenmaal betaald hebt voor een cost van een kaart kan die als spell de stack op en kan een Mana Short er niet meer voor zorgen dat je ineens die spell niet meer zou kunnen casten.
Casper Slok Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2014
Dit was mid-game, er lagen zo'n 5-6landjes en ik had een Zhur-Taa Ancient liggen, ik wist dat hij Mana Short had en wilde dus begin van de beurt meteen Grand Abolisher op gooien.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2014
Nee. Waarom?

Die ligt al op de stack en resolvet dus gewoon. En komt dus in het spel.

Ik zat me al een beetje af te vragen wat beide spelers precies probeerden te bereiken. Mana Short zal per saldo niet veel gedaan hebben. De landjes die je gebruikt hebt om Grand Abolisher te casten, lagen al getapt, dus daar gebeurt verder niets bijzonders mee. En je mana pool was hoogstwaarschijnlijk al leeg door het betalen voor Grand Abolisher (of je moet meer landjes getapt hebben dan je nodig had), dus daar valt weinig meer aan leeg te maken. Uiteindelijk heeft hij alleen je andere landjes ook getapt.
Casper Slok Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2014
Top, altijd fijn dat snelle antwoorden! Die Grand Abolisher gaat welterug naar de hand toch?
Meer commentaar >
Reverberate | M13
Oracle tekst
Instant 
Copy target instant or sorcery spell. You may choose new targets for the copy.
Rating na 6 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
8/15/2010
Reverberate can target (and copy) any instant or sorcery spell, not just one with targets. It doesn’t matter who controls it.

8/15/2010
When Reverberate resolves, it creates a copy of a spell. You control the copy. That copy is created on the stack, so it’s not “cast.” Abilities that trigger when a player casts a spell won’t trigger. The copy will then resolve like a normal spell, after players get a chance to cast spells and activate abilities.

8/15/2010
The copy will have the same targets as the spell it’s copying unless you choose new ones. You may change any number of the targets, including all of them or none of them. If, for one of the targets, you can’t choose a new legal target, then it remains unchanged (even if the current target is illegal).

8/15/2010
If the spell Reverberate copies is modal (that is, it says “Choose one -” or the like), the copy will have the same mode. You can’t choose a different one.

8/15/2010
If the spell Reverberate copies has an X whose value was determined as it was cast (like Earthquake does), the copy has the same value of X.

8/15/2010
You can’t choose to pay any additional costs for the copy. However, effects based on any additional costs that were paid for the original spell are copied as though those same costs were paid for the copy too. For example, if a player sacrifices a 3/3 creature to cast Fling, and you copy it with Reverberate, the copy of Fling will also deal 3 damage to its target.

8/15/2010
If the copy says that it affects “you,” it affects the controller of the copy, not the controller of the original spell. Similarly, if the copy says that it affects an “opponent,” it affects an opponent of the copy’s controller, not an opponent of the original spell’s controller.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Reverberate samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Reverberate
Zoek decks met Reverberate
Reverberate toevoegen aan je watchlist:
Versie uit M13 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 25 leden ingelogd op NederMagic.
4002 paginas bekeken sinds 20-8-2018 11:16:44
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.