Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.

 Zon 19 jan prerelease Theros: Beyond Death A'veen!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
1-12-2019 13:21:00

Keer terug naar de wonderlijke wereld van Theros in de nieuwste set van Magic: Theros: beyond Death!

Elspeth Tirel laat eindelijk haar gezicht weer zien in Theros: Beyond Death. Deze geliefde heldin had haar leven gegeven in een gevecht met de god Xenagos en kwam terecht in de duistere onderwereld van Theros. Stap samen met Elspeth in deze mythologische plane vol helden, monsters en goden!

Prerelease toernooien:
Een week voor de release van Theros: Beyond Death kun je al kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease evenementen. Een Prerelease bij ons is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een onvergetelijke dag beleeft! Hoewel de meeste prereleases 2 boosters per speler in de prijzenpot doen, gaan er in Amstelveen minstens 3 boosters per speler in de pot!

Op zondag 29 september organiseer ik in Amstelveen maar liefst twee Prerelease toernooien. Overdag speel je zes rondes Sealed Deck met een Prerelease Pack, 's avonds zijn er 3 rondes. Per deelnemer gaan er tenminste drie boosters Theros: Beyond Death in de prijzenpot. Als je overdag tenminste de helft van je matches wint, val je in de prijzen, 's avonds verdien je al boosters als je minstens één match wint. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters je mee naar huis mag nemen!

Prerelease Packs:
Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Theros: Beyond Death. In je Prerelease Pack vind je zes boosters van Theros: Beyond Death en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Er zijn verschillende Prerelease promo's, dus vooraf weet je niet welke Prerelease promo je ontvangt. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders.

Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: zondag 19 januari 2020
Locatie: Il Caffè, Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen
Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur.
Formaat: Sealed Deck
Kosten: 30 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 55 euro!)
Prijzen: Ten minste 3 boosters per persoon!
Aantal plaatsen: 100
Rondes: 6 rondes overdag & 3 rondes 's avonds
Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!
Judges: Dustin de Leeuw & TBD
Route: 5 minuten met de metro 51 of tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via een reactie in dit topic of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 11.10 uur mogelijk. Ik waardeer het wel als je je voorinschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

Prerelease Party
Heb je geen tijd om een volledig Prerelease toernooi mee te doen? Of wil je tussen de rondes door juist ook nog wat te doen hebben? Wellicht is de Prerelease Party wat voor jou! Incasseer je Prerelease Pack, bouw een deck, speel zoveel je wilt en win gegarandeerd twee boosters! Deelname aan de Prerelease Party kost ' 30. De Prerelease Party begint na de eerste ronde van de Prerelease.

Open Dueling:
Geen Planeswalker in je Prerelease Pack? Deck building niet zo je ding? Niet getreurd! Voor '15 kun je meedoen met Open Dueling. Iedere deelnemer ontvangt een Planeswalker Deck van Theros: Beyond Death naar keuze en per twee spelers ontvang je een booster Theros: Beyond Death voor de winnaar van het duel! Een Planeswalker deck is een kant-en-klaar deck van 60 kaarten, gebaseerd op één van de Planeswalkers uit het verhaal van Theros: Beyond Death. Elk Planeswalker Deck bevat altijd een foil Planeswalker en één extra booster van Theros: Beyond Death zodat je het deck gelijk kunt upgraden. Voor Theros: Beyond Death zijn er maar liefst vijf verschillende Planeswalker Decks beschikbaar om uit te kiezen.

Consumpties:
Bij Il Caffè is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. Il Caffè verzorgt als fantastische service een watertappunt en glazen, zodat iedereen goed gehydrateerd kan spelen! 's Avonds is er een uitgebreide en betaalbare kaart ( hier ), s middags is er een speciale lunch kaart die er ongeveer zo uit zou kunnen zien:

– Luxe broodje Coppadi Parma, tapenade zongedroogde tomaatjes (4.50 euro)
– Luxe broodje BoerenVinkethaler kaas, basilicum mayonaise komkommer (4.50 euro)
– Soep van de dag, metbrood (5 euro)
– Broodje hamburger of vega burger (6 euro)

Prijzen: Per persoon gaan er minstens 3 boosters Theros: Beyond Death in de prijzenpot, en je krijgt vanzelfsprekend voor elk event waaraan je meedoet 1 van de exclusieve prerelease promo's. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!

Voor de avondeditie van 3 rondes hanteren we een simpel en elegant systeem: per ronde die je wint, win je 2 boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. Dat wil dus zeggen dat er ook ‘s avonds per persoon minstens 3 boosters in de prijzenpot gaan!

Voorinschrijvingen:
Zondag 29 september, Amstelveen, 11.15 Sealed Deck
01. Suus Cosijn
02. Jarno Cosijn
03. Bart Pieters
04. Roland Verhoef
05. Gijs van Tent - 4030173623
06. Kogul Kathiravelu - 9030243336
07. Gerald Nieuwenhuis
08.
09.
...
100.


Zondag 29 september, Amstelveen, 18.30 Sealed Deck
01.
02.
03.
04.
05.
...
100.

Reacties (1)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Premium lid G-men (96) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-12-2019 10:02:00

Goedemorgen

graag wil ik de volgende mensen inschrijven:

Bart Pieters
Roland Verhoef
Gijs van Tent - 4030173623
Kogul Kathiravelu - 9030243336
Gerald Nieuwenhuis

Scroll: [boven|reacties|beneden]