spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
14-10-2019 16:28:36 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Zon 9 juni Modern Horizons prerelease Amstelveen!
Forum: Toernooien en events
9-5-2019 17:50:00 door Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
LET OP: dit toernooi is helaas gecancelled. Door plotselinge problemen bij Il Caffè is deze locatie aanstaande zondag niet beschikbaar, en op zulke korte termijn (ik hoorde het probleem pas op woensdag) lukt het me niet meer om vervangende speelruimte te regelen. Mijn excuses voor de plotselinge afzegging, ik ben hier zelf ook verre van gelukkig mee. De volgende prerelease van Magic 2020 op zondag 7 juli gaat gegarandeerd wél door, hopelijk tot dan!

Modern Horizons is een zeer bijzondere set en gaat het landschap van Modern voorgoed veranderen. Modern Horizons introduceert maar liefst 250 nieuwe kaarten in Modern, deels reprints van kaarten die nu alleen in Legacy legal zijn en het andere deel zijn totaal nieuwe kaarten. Al deze kaarten zullen niet Standard legal zijn en dit formaat geheel overslaan. Hierdoor kan het powerlevel dus een stuk hoger zijn dan gebruikelijk in een expansion set en zal vergelijkbaar zijn met de bekende Masters sets.
Wil jij de eerste zijn die met deze kaarten kan spelen? Schrijf je dan in voor de prelease van Modern Horizons!Prerelease toernooien:
Een week voor de release van Modern Horizons kan je al kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease Drafts. Een Prerelease bij ons is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van!

Op zondag 9 juni organiseer ik in Amstelveen maar liefst 2 Prerelease Drafts. De eerste draft start om 15.30 uur, de tweede om ongeveer 19.00 uur (nadat de eerste draft afgelopen is). Beide drafts duren 3 rondes, en elke ronde die je wint, win je direct 1 booster Modern Horizons. Daarnaast zijn er allerlei bonusprijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen! Je kunt aan één draft meedoen of aan allebei, en je kunt ter plekke alsnog beslissen ook de tweede draft te spelen (je krijgt 5 euro korting op de avond draft als je ook overdag hebt meegespeeld). Alle belangrijke informatie op een rij:
Datum: Zondag 9 juni 2019
Locatie: Il Caffè, Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen
Aanvang: 15:30 & 19:00 uur, zaal open om 15:00 uur.
Formaat: Booster Draft
Kosten: 35 euro per event (als je beide events speelt, betaal je slechts 65 euro!)
Aantal plaatsen: 100
Rondes: 3 rondes 's middags & 3 rondes 's avonds
Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!
Judges: Dustin de Leeuw
Route: 5 minuten met tram 5 of met bus 55 (die tijdelijk metro 51 vervangt) vanaf station Amsterdam Zuid (richting Amstelveen, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven in dit topic of door een email te sturen naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 15.20 uur respectievelijk 18.50 uur mogelijk. Ik waardeer het wel als je je voorinschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

Consumpties: 
Bij Il Caffè is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. Il Caffè verzorgt als fantastische service een waterttappunt en glazen, zodat iedereen goed gehydrateerd kan spelen! Er is een uitgebreide en betaalbare kaart ( hier ) met diverse maaltijden en snacks.

Prijzen:
Per persoon gaan er minstens 1.5 boosters Modern Horizons in de prijzenpot: elke ronde die je wint, win je 1 booster. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!

Voorinschrijvingen:
Zondag 9 juni, Amstelveen, 15.30 Draft
01. Martijn Blok - 5731391377
02. Terence Doets - 5300137828
03. Suus Cosijn
04. Jarno Cosijn
05. Tyvian Morseld
06. Thijs Honingh
07. Trisaiah Ronde - 8318564245
08. Arjan Kuijper
09. Bart Kool
10. Jan Jaap Doeven
11. Stefan Reek
12.
...
100. 

Zondag 9 juni, Amstelveen, 19.00 Draft
01. Tyvian Morseld
02. Thijs Honingh
03. Trisaiah Ronde - 8318564245
04. Arjan Kuijper
05. Bart Kool
06. Jan Jaap Doeven
07. Stefan Reek
08. 
...
100. 
[reageren]
Reacties (6)
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
10-5-2019 9:49:00 door Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Een bijzondere prerelease van een bijzondere set! Je eerste kans om met Modern Horizons te draften, een week voor de officiële release.
3-6-2019 10:00:00 door Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Aanstaande zondag is het al weer zo ver! Je kunt alle kaarten van de set al hier bekijken, en hier vind je alle release notes met uitleg over de mechanics en de kaarten.

Inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd, zodat ik zeker weet dat ik voldoende product bij me heb. Aanmelden aan de zaal kan natuurlijk ook altijd!
5-6-2019 17:41:00 door Premium lid marco (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ik doe graag mee aan de middag editie

Marco Wijnands
5-6-2019 19:14:00 door Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
LET OP: dit toernooi is helaas gecancelled. Door plotselinge problemen bij Il Caffè is deze locatie aanstaande zondag niet beschikbaar, en op zulke korte termijn (ik hoorde het probleem pas op woensdag) lukt het me niet meer om vervangende speelruimte te regelen. Mijn excuses voor de plotselinge afzegging, ik ben hier zelf ook verre van gelukkig mee. De volgende prerelease van Magic 2020 op zondag 7 juli gaat gegarandeerd wél door, hopelijk tot dan!
6-6-2019 10:40:00 door Premium lid Arjan (Amsterdam) (163) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Doodzonde! We waren net van plan met het Studio Magic-team langs te komen voor een opname.
8-6-2019 20:34:00 door Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Dat maakt het dubbel zo zonde Gelukkig is er zondag 7 juli een herkansing met de prerelease van Magic 2020!
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
spacer
Submenu
devider
Laatste 50 kaartcommentaar
Persoonlijke paginas
Wie is online?
Top 50 referenties
Chatroom
Polls

Forum
 Forum overzicht
Actieve topics (alle groepen)
Actieve topics (no trading)
Actieve topics (alleen trading)
Actieve topics Decks
Actieve topics Nieuws
Actieve topics Commander

Decks
Decks invoeren/zoeken
Laatst ingevoerde decks
Actieve topics Decks
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 10 leden ingelogd op NederMagic.
7866 paginas bekeken sinds 14-10-2019 12:14:51
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.