spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-5-2019 4:33:19 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
[DECK] Commander: Wort, Boggart Auntie
Forum: Commander / EDH
27-6-2018 9:45:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
divider
Bekijk deck in catalogus Deck in collectieweergave Ga naar deckpagina
3D-Decktester Printview decklijst Full Screen (tip voor mobiel)
Dit is mijn goblin commander deck dat ik ondertussen al wel een jaar of 8 tot 10 speel. In die periode is er al veel gewijzigd aan het deck. Dat neemt niet weg dat ik altijd open sta voor suggesties, dus als iemand tips heeft dan hoor ik het graag.

De volgende dingen zijn wellicht goed om te weten:
- Ik ben een ontzettende Timmy dus ik speel graag met creatures, vandaar ook dit tribal deck.
- In beginsel speel ik alleen creatures met het creature type goblin, creatures met changeling die theoretisch gezien ook als goblin gezien kunnen worden speel ik bewust niet. Dat vind ik niet bij de flavor passen. Er is natuurlijk altijd een uitzondering mogelijk, dus op dit moment zijn er twee kaarten die niet het creature type goblin hebben, maar die doen wel iets met goblins.
- Ik prefereer de oude lay-out boven de nieuwe. Dit zal er overigens niet voor zorgen dat ik een nieuwe goede kaart niet zal spelen.
- Ik neem in het geheel de totale flavor van de kaart mee. Als een kaart in meerdere serie zit zal ik de art en flavortekst mee laten wegen in het geheel.

Kaarten die ik nog zoek of overwoog toe te voegen:
Mogg Maniac : In bezit nog aan het overwegen of deze toegevoegd moet worden. Zo ja, voor wat?
Kyren Negotiations : In bezit nog aan het overwegen of deze toegevoegd moet worden. Zo ja, voor wat?
[reageren]
Reacties 1-25 (42)
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
divider
29-6-2018 14:28:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ik heb de volgende landjes incoming. Welke landen zouden jullie vervangen in de lijst om plaats te maken voor de nieuwe? Ik heb erachter gezet aan welke landjes ik op dit moment zelf denk.

Temple of Malice erin voor Akoum Refuge
Stensia Bloodhall erin voor Swamp
Rix Maadi, Dungeon Palace misschien wel niet erin
Shadowblood Ridge voor Rakdos Carnarium
Tainted Peak erin voor Mountain
Urborg erin voor Swamp
Smoldering Marsh erin voor Mountain
Path of Ancestry erin voor Smoldering Crater


29-6-2018 15:41:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ik zou niet met Rix Maadi, Dungeon Palace spelen, die kaart is heel erg slecht tenzij je een discardthema hebt, maar dat heb je niet voor zo ver ik het kan zien. Je tapt 4 landen om iedereen een kaart te laten discarden. Op sorcery speed. Die mana kun vaak veel beter aan betere dingen besteden.

Je haalt van de 7 Swamps er 2 uit. Let op dat Tainted Peak dan minder effectief wordt.

Temple of Malice werkt erg goed samen Rakdos Carnarium. Just saying.
29-6-2018 15:54:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Bedankt voor de reactie.

Voor Rix Maadi, Dungeon Palace neig ik inderdaad om die niet mee te nemen. De reden waarom ik aan deze kaart dacht was omdat ik soms late game stil val met mijn deck en dan vaak veel mana over heb. Door middel van deze kaart dacht ik om dan nog wat mana op te kunnen maken, maar ik denk dat het niet goed genoeg is. Om dezelfde reden dacht ik aan Stensia Bloodhall.

Ik denk erover om Rakdos Carnarium eruit te halen, omdat ik niet teveel landjes wil hebben die tapt in het spel komen. Ik ben het met je eens dat de Temple of Malice goed met deze kaart samenwerkt, maar ik twijfel of dat opweegt tegen een extra landje die tapt in het spel komt, gelet op de kans dat ik beide kaarten in play heb.

Voor wat betreft het aantal swamps. Goed punt, daar ga ik nog even over nadenken.
29-6-2018 16:21:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Iemand anders nog tips met betrekking tot deze landjes of wellicht andere landjes die niet in mijn deck zitten en dus nog missen?

Daarnaast heb ik nog de volgende twee kaarten incoming en ik ben nog in dubio of ze er in moeten en zo ja wat eruit?

Dictate of Erebos
Kindred Dominance

Ook hier zijn tips welkom
29-6-2018 16:47:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ja, ik zag Stensia Bloodhall en heb dat niet becommentariëerd omdat het best zo zou kunnen zijn dat je af en toe een mana sink nodig hebt en dan kun je mooi aan het einde van tegenstanders beurt de Bloodhall gebruiken. Dat is echter een gróót verschil met Rix Maadi, Dungeon Palace die je alleen in je eigen beurt kunt gebruiken. Dat alleen maakt het erg slecht.

Verder heb ik geen ervaring met Gobbo's dus ik heb daar weinig over te zeggen. Overigens heb (had) ik wel een Kiki-Jiki, Mirror Breaker-deck met een Goblin Toolbox, wellicht kun je daar wat inspiratie uithalen: hier
Suggesties en commentaar van Stijn die er bij staan is ook nuttig om te lezen.
30-6-2018 16:04:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
De meeste landjes zijn ondertussen binnen en verwerkt indien ik dat nog wilde na de adviezen, alleen de Urborg is nog onderweg.

Heeft iemand nog tips over wat ik er eventueel uit zou kunnen halen om Dictate of Erebos en Kindred Dominance in te passen?
30-6-2018 19:16:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Als je op het knopje CMC klikt dan zie je dat jouw deck het volgende bevat:

8 kaarten met CMC 1
13 kaarten met CMC 2
19 kaarten met CMC 3
10 kaarten met CMC 4
12 kaarten met CMC 5
1 kaart met CMC 7

Als je mijn bovenstaande artikel over mijn Kiki-Jiki, Mirror Breaker-deck hebt gelezen dan zie je op het einde van het artikel eenzelfde analyse staan. Dat staat er niet voor niks. Op die manier kun je namelijk een beetje zien welke problemen een deck eventueel heeft. Mocht je het nog niet gedaan hebben dan kan ik het je aanraden om het artikel helemaal te lezen.

Als ik jouw deck zo bekijk dan vallen mij twee dingen op:

Ten eerste, de mana curve loopt op en piekt bij CMC 3 (19 kaarten) en loopt daarna af (10 kaarten met CMC 4) maar stijgt vervolgens onmiddelijk (12 kaarten met een CMC 5). Je deck is een beetje wat ik noem "top heavy". De mana curve vlakt duidelijk af.

Ten tweede, je deck heeft 36 landen en slecht één mana acceleratie in de vorm van een Sol Ring. Plus een aantal kortingskaarten (en een Demonic Tutor). Grofweg bestaat jouw mana base uit 40 kaarten.

Vervolgens wil je Dictate of Erebos en Kindred Dominance toevoegen. Wat je ook uithaalt, ik zou ze er respectievelijk een kaart van CMC 5 en CMC 7 eruit halen.
Als ik jouw 5-manakaarten bekijk dan weet ik niet of Earwig Squad heel erg nuttig is. Zijn effect is meestal niet zo boeiend en soms, SOMS, kun je het casten voor zijn prowl-kost maar ook dan is het niet zo indrukwekkend.

Hopelijk heb je nu een beter idee hoe je jouw deck kunt analyseren.
1-7-2018 22:18:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Bedankt weer voor de reactie Wackywong. Ik had het artikel inderdaad gelezen, altijd nuttig om weer iets te lezen over een ander deck wat overeenkomsten vertoond.

In je reactie geef je aan dat op basis van de casting cost verdeling dat mijn deck wellicht wat top heavy is, omdat als ik het goed begrijp het aantal kaarten met een casting cost van 5 hoger is dan het aantal kaarten met een casting cost van 4. Ik kijk hier anders tegenaan en zie dat ik 13 kaarten speel met een casting cost van 5 of hoger waar het deck uit het artikel 15 speelt met een casting cost van 5 of hoger en gemiddeld nog iets hoger ook.

Op dit moment ervaar ik tijdens het spelen ook niet dat mijn deck wellicht enigszins top heavy is. Dat komt misschien omdat in mijn deck meerdere kaarten zitten die een goblin zitten zonder de casting cost te betalen in het spel kunnen brengen (Goblin Lackey, Goblin Wizard, Grenzo, Dungeon Warden en Moggcatcher). Ik verwacht daarom ook niet direct dat de nieuwe kaarten perse voor een andere hogere casting cost vervangen moeten worden.

Voor de mana acceleratie (Sol Ring en Gauntlet of Power) is mijn ervaring ook niet dat ik dat te kort kom tijdens de potjes. Ik speel voor Commander denk ik relatief veel 1 en 2 drops, naast de kortingskaarten (Frogtosser Banneret , Goblin Warchief en Heraldís Horn). Daarnaast heb ik zoals al eerder genoemd niet altijd veel mana nodig om creatures in het spel te krijgen.

Door de verschillende zoekkaarten in de vorm van onder andere verschillende creatures (Goblin Matron en Boggart Harbinger kom ik vaak vrij snel bij de kaarten die ik nodig heb.

Wat ik merk tijdens potjes is dat als het spel te lang duurt ik vaak na een boardsweap lastig terugkom, omdat de tegenstander dan vaak relatief wat sterkere creature in het spel kan brengen. Ik heb veel mogelijkheden om mijn goblins weer uit de graveyard te halen, maar onvoldoende kaarten om de creatures van de tegenstander weer van de battlefield te krijgen. Dat is het grootste probleem. Vandaar dat ik graag de kaarten Kindred Dominance en Dictate of Erebos wil toevoegen. Deze zijn late game nog steeds sterk en helpen mij bij het verkrijgen van tijd om een tweede aanvalsmacht op te bouwen.

Ik denk wel dat Earwig Squad wellicht een kaart kan zijn om eruit te halen. Ik gebruik de ability namelijk zelden, het is echter wel fijn om een 5/3 in te kunnen brengen.

Een andere kaart die op dit moment op de nominatie staat om eruit te gaan is Warren Weirding. Deze kaart is naar mijn idee toch te vrijblijvend, omdat de tegenstander mag kiezen welk creature er weg mag. Het voordeel is wel dat de kaart teruggehaald kwam worden met mijn commander.

Ik kwam er daarnaast achter dat ik nog een honderdste kaart in mijn deck had zitten die niet in mijn lijst zit, Ignition Team. Ik ga die denk ik ook toevoegen. Op dit moment neig ik ernaar die te vervangen voor Goblin Dynamo. Ik merk namelijk dat ik die ability eigenlijk ook nooit gebruik.

Samengevat denk ik nu:
Kindred Dominance erin voor Earwig Squad
Dictate of Erebos erin voor Warren Weirding
Ignition Team erin voor Goblin Dynamo

Indien iemand nog andere suggesties heeft dan hoor ik het graag.
1-7-2018 23:28:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ik ken het deck verder niet dus ik kan natuurlijk geen diepgaande analyse geven. Ik wil nog een paar laatste opmerkingen meegeven en dan hou ik mijn mond.

Wat ik bedoel met "top heavy" is de hoge CMC in combinatie met het feit dat je nauwelijk mana acceleratie speelt (dus de combinatie van punt 1 en 2). Dat laatste is echt opvallend. Zelfs geen Mind Stone, Commanderís Sphere, of Rakdos Cluestone die je later in kan ruilen voor een kaart.
Gauntlet of Power met maar 11 Mountains (of 6 Swamps) kan ik niet serieus mana acceleratie noemen. Ik vermoed dat je in een gemiddeld pot 4 à 5 basic Mountains heb liggen. Alle beetjes helpen maar erg effectief kan ik het niet noemen.

Board Sweepers zijn effectief tegen jouw deck omdat ze jou veel kaarten kosten. Compenseer met meer card drawers. Probeer Slate of Ancestry, Necropotence, Null Profusion, Ancient Craving, Skeletal Scrying, of Necrologia, om maar een paar te noemen.

Laatste twee opmerking: ik hoop dat het weg laten van Goblin Recruiter een bewuste keuze is want die kaart is insane! Insane!! INSANE!!! (Mwahahaha!)
Kaarten met Changeling kun je ook terug halen met Wort, Boggart Auntie. Nameless Inversion is ieder beurt een gratis removal (nou ja, sort of).

Succes!
2-7-2018 9:49:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Wederom bedankt voor de waardevolle feedback Wackywong. Het wordt zeer gewaardeerd.

Ik had dat van dat top heavy verkeerd begrepen uit je vorige post, ik dacht dat je alleen op de casting cost doelde. Op zich zie ik de voordelen wel van de kaarten die noem zoals Mind Stone, Commanderís Sphere en Rakdos Cluestone. Dus ik denk dat ik daar maar eens ruimte voor moet gaan maken in mijn deck.

Voor wat betreft carddraw ben ik inderdaad ook nog zoekende. Afgelopen week heb ik Slate of Ancestry er weer uitgehaald, omdat ik merkte dat ik deze te weinig gebruikte. Als ik creatures had wilde ik liever meer beestjes spelen om door te stoten en als ik geen beestjes meer had dan werkte hij niet meer (wellicht is dat een slechte play van mijn kant, maar ik haalde voor mijn gevoel nog niet uit de kaart wat ik zocht). In plaats van de Slate of Ancestry heb ik Heraldís Horn en Vanquisherís Banner toegevoegd. Ik heb nog niet kunnen testen hoe dat werkt. Daarnaast zit sinds deze week ook Path of Ancestry in het deck om de draws nog wat waardevoller te maken. Ik sluit niet uit dat ik na een paar potjes testen wellicht alsnog een van de kaarten die je noemt zal toevoegen.

Mijn angst voor de draw kaarten die je nu noemt is wel nog het betalen van levens voor kaarten. Ik heb altijd het gevoel dat levens een kwetsbaar deel is in mijn deck. Vandaar dat ik ook geen Mana Crypt of Blood Crypt speel. Maar wellicht is dat een misvatting. Skeletal Scrying is zeker het overwegen waard om toe te voegen.

Ik heb Goblin Recruiter er inderdaad bewust uitgehaald, omdat ik dit geen leuke kaart vindt voor Commander. Toen hij er nog in zat gebruikte ik hem altijd al om 1 kaart te zoeken en niet meer. Wellicht dat ik hem in die hoedanigheid ooit nog weer eens terug stop. In ieder geval nooit om meer te zoeken, want dat vind ik niet bij de geest van Commander passen.

Als je nog meer tips hebt zijn ze altijd welkom of als iemand anders nog tips heeft natuurlijk.
2-7-2018 10:43:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Nog een paar opmerkingen dan, haha!

Goblin Recruiter werkt erg goed samen met Goblin Ringleader (Duh!) In plaats van te "tutor-en" kun je ook de bovenste kaarten van je library flippen totdat je vier Goblins hebt en die plaats je dan bovenop samen met de Ringleader. Op de Ringleader na hou je het dus altijd random. Voor 4 mana heb je dan een 2/2 man met haste en 4 kaarten. Over kaartvoordeel gesproken!

Outrage Shaman ziet er met zijn 2/2 misschien niet indrukwekkend uit maar het kan wel belangrijke beesten afknallen en vervolgens een kleiner beest doodblocken (om het vervolgens te herhalen door het terug te halen met Wort, Boggart Auntie). Op die manier kun je voordeel grinden en het bord beter onder jouw controle houden. Dat is precies ook waarom board wipes zo effectief zijn tegen jou: het kost hen weinig kaarten en veel van jou. Ik zeg niet dat je met Outrage Shaman moet spelen, maar ik probeer een idee onder je aandacht te brengen waar je wellicht nog niet aan heb gedacht.
6-7-2018 13:12:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
6-7-2018 13:27:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Ik overweeg om mijn Goblin Recruiter weer toe te voegen aan het deck, maar hem dan alleen als goblin tutor te gebruiken of op de manier zoals Wackywong aangaf. Iemand nog ideeen over welke kaart ik er uit moet halen?
6-7-2018 14:02:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
De volgende aanpassingen zijn gemaakt na een paar laatste overwegingen:
Goblin Recruiter erin voor Goblin Shrine
Earwig Squad erin voor Goblin Caves
Warren Weirding erin voor Gauntlet of Power

Iemand verder nog tips bij het deck?
13-7-2018 8:45:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Afgelopen weekend mijn deck gespeeld na alle bovenstaande aanpassingen en het werkt tot nu toe soepel. Ik heb nog niet alle nieuwe kaarten gespeeld, dus ik weet nog niet van iedere kaart of ik deze er in willen laten of niet. Dit komt deels omdat ik ze niet ben tegengekomen en deels omdat ze niet goed waren tegen het specifieke deck waar ik tegen speelde.

Wat in ieder geval een hele goede toevoeging gebleken is, is Mogg Bombers. Die combineert ontzettend lekker met onder andere Krenko, Mob Boss. Daarnaast was Path of Ancestry een heel fijne toevoeging.

In M19 zijn weer een aantal goblins uitgebracht. De goblins die ik overweeg zijn de volgende:
- Goblin Trashmaster: Een lord erbij die artifacts kan slopen kan nooit kwaad. Hier ben ik vrij zeker van dat ik deze wil gaan spelen, maar wat moet er nog uit?
Dark-Dweller Oracle: Over deze kaart twijfel ik een beetje, 1 mana en een beestje voor een extra kaart die je die beurt moet spelen. Het kan handig zijn, maar is het niet te duur voor die ene kaart?
Goblin Instigator: Ik vind Mogg War Marshal beter en ik weet eigenlijk niet welke kaart ik hiervoor eruit zou willen halen? Dus ik vermoed dat deze het niet gaat halen, maar wellicht zijn er mensen met argumenten waarom hij er toch in moet.

Indien iemand nog ideeen of aanvullingen heeft dan hoor ik het graag?
15-7-2018 20:58:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Iemand nog ideeen of suggesties met betrekking tot de bovenstaande drie m19 kaartjes?
16-7-2018 10:26:00 door Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Als Mogg Bombers goed bevalt dan moet je serieus Purphoros, God of the Forge overwegen. Die kaart is teh nutz.
16-7-2018 10:38:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Bedankt voor de reactie weer Wackywong! Het lijkt alsof het deck alleen zichtbaar is voor jou

Dat is zeker een heel goede kaart zo te zien, beter dan Mogg Bombers, maar de grote pre van Mogg Bombers in mijn deck is dat hij goblin is en dus meer synergie heeft in mijn deck (hij is te zoeken en terug te halen uit de graveyard). Los van het feit dat ik de flavor van Mogg Bombers echt heel tof vind.

Ik probeer het aantal niet goblins tot een minimum te beperken. Alleen Voracious Dragon en Moggcatcher zijn geen goblin van zichzelf, maar hebben beide wel een heel sterke ability gerelateerd aan goblins.
17-7-2018 18:08:00 door Premium lid yoko bono (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Shared animosity, Goblin rabblemaster en Clickslither zou ik zeker overwegen MVP's van mijn oude wort deckje
17-7-2018 22:39:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Bedankt voor de reactie Yoko Bono, wordt gewaardeerd. Dat zijn stuk voor stuk mooie kaarten.

- Goblin Rabblemaster: Ik vind dit een interessante kaart. Over deze kaart heb ik zelf al meermaals getwijfeld om hem toe te voegen aan mijn deck. Hetgeen mij tot nu toe telkens tegenhoudt is de ability dat alle andere goblins iedere beurt aan moeten vallen. Ik heb op dit moment vaak genoeg dat ik liever even wacht met aanvallen. Hoe is jou ervaring hiermee?

- Clickslither: Dit is gewoon een goede kaart, wellicht moet ik deze eens gaan uitproberen. Jammer genoeg geen goblin van zichzelf natuurlijk dus hij zal lastiger in mijn hand te krijgen zijn indien benodigd, maar wellicht is dat niet zo storend. Heb jij toevallig suggesties in plaats van welke kaart hij er in kan?

-Shared Animosity: Ook deze kaart heb ik meermaals aan gedacht om toe te voegen. Ik heb eigenlijk geen goede reden waarom hij er niet in zit, behalve wellicht dat ik hem niet in mijn bezit heb en dat ik wederom niet weet waarvoor hij in de plaats zou moeten komen.

Indien iemand tips heeft voor welke sommige van bovenstaande kaarten of de kaarten uit de eerdere post van M19 vervangen kunnen worden dan hoor ik het graag.
20-7-2018 23:07:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Incoming:
Goblin token A
Goblin token

Heeft verder iemand nog ideeen over de volgende kaarten Goblin Trashmaster, Dark-Dweller Oracle, Goblin Instigator, Goblin Rabblemaster, Clickslither of Shared Animosity? Mijn ideeen bij deze kaarten staan hierboven. Indien je denkt dat ik een van deze kaarten moet toevoegen welke zou je er dan uithalen?
27-7-2018 15:47:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Indien er nog iemand mee wil denken over of de bovenstaande zes kaarten er eventueel in moeten en zo ja wat er dan uit mag dan hoor ik het graag.
1-8-2018 22:24:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
"Behind every great mogg bomber is another mogg with a shovel and a basket." (Mogg Bombers )
3-8-2018 9:21:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
"'Don't you agree that mogg intellects are improved by zombification?' - Lord Dralnu" (Dralnuís Crusade )
3-8-2018 13:24:00 door Premium lid the dude (alias Neft) (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Van de zes kaarten hierboven besproken ben ik op dit moment het meest zeker van Goblin Trashmaster. Grote vraag is voor welke kaart hij in de plaats zou moeten en waarom. Op dit moment neig ik er naar om hem in de plaats van Goblin Tinkerer te spelen. Het voordeel is dat ik direct na spelen van Goblin Trashmaster direct een artifact kan slopen, terwijl dit bij Goblin Tinkerer normaal gesproken een beurt duurt. Nadeel is dan wel weer dat de casting cost 4 is in plaats van 2.
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
divider
spacer
Submenu
devider
Laatste 50 kaartcommentaar
Persoonlijke paginas
Wie is online?
Top 50 referenties
Chatroom
Polls

Forum
 Forum overzicht
Actieve topics (alle groepen)
Actieve topics (no trading)
Actieve topics (alleen trading)
Actieve topics Decks
Actieve topics Nieuws
Actieve topics Commander

Decks
Decks invoeren/zoeken
Laatst ingevoerde decks
Actieve topics Decks
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle War of the Sparks.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
8328 paginas bekeken sinds 19-5-2019 20:14:38
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.