spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
16-1-2018 18:08:32 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Nieuwe speler
Forum: Spelers, meetings en clubs
6-1-2018 11:05:00 door MagiTalisker Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
Hallo, ik ben nieuw voor dit spel en zou graag willen weten met wat voor kaart set ik zou kunnen beginnen als blanco speler van dit spel.

Alvast bedankt

Martin
[reageren]
Reacties (5)
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
6-1-2018 12:31:00 door Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online
Ik heb pas een aantal beginnerspakketten gemaakt met een hele zooi kaarten voor weinig geld. Misschien leuk om mee te beginnen. Zie het topic hier.
9-1-2018 10:15:00 door Premium lid Roald Landheer (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Hallo,
Altijd leuk om nieuwe spelers te zien, vreemd dat er zo weinig reacties zijn op dit topic. Als je al een groep spelers hebt gevonden is het misschien het makkelijkst om te kijken naar wat voor formaat zij spelen (of gewoon casual) anders is het aanschaffen van een duel deck misschien een idee, dat zijn decks die gemaakt zijn om een redelijke speelsterkte te hebben en goed aan elkaar gewaagd te zijn (Bijvoorbeeld Speed vs. Cunning of de nieuwste, Merfolk vs. Goblins)
Als een wat oudere speler kan ik ook altijd wel wat kaarten missen, als je in de buurt woont (Zaanstreek of Amsterdam ofzo) heb ik ook nog wel een stapeltje basic lands en een paar honderd ongesoorteerde commons en uncommons over die je zo mag hebben, als ik ze maar niet hoef te versturen met de post
9-1-2018 13:23:00 door Leroy Kramer (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Hetzelfde geldt voor mij. Mocht je in de buurt van Den Helder zijn/wonen, kan ik het niet weerstaan een beginnende speler op weg te helpen. Welkom in nerdworld.
9-1-2018 14:06:00 door Premium lid steffan A.K.A <widdie> (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Hallo Martin, gaaf dat je dit mooie spel wil gaan spelen!
De dueldecks die Roald voorstelt zijn inderdaad een goedkope optie om eenvoudig twee kant en klare aan elkaar gewaagde decks te krijgen. Maar ze bevatten stiekem wel een hoop verschillende abillities en mechanisme die niet direct noodzakelijk zijn om het spel te leren spelen, waardoor deze decks misschien wat overweldigend over kunnen komen. In het door Roald genoemde duel deck might vs mind zitten bijvoorbeeld alleen al de mechanics Storm, Splice onto arcane, flashback, suspend bloodthirst en abillities die focussen op creaturetypes, de verschillende phases en steps. Dat geeft aan de ene kant een aardige inleiding op wat allemaal mogelijk is met magic, maar tegelijkertijd is het een hoop om je eigen te maken, naast de basis dingen als de opbouw van een beurt, de verschillende kaarttypes etc.
Wat meer toegankelijk zijn de planeswalkers decks wellicht. hier vind je wat meer informatie daarover. Ik zie dat die niet door Michiel verkocht worden, maar ze zijn waarschijnlijk wel verkrijgbaar bij je lokale spellenwinkel. En daar hebben ze dan ook de gratis welcome-decks, die nóg een treetje lager zijn om in te stappen. Ik kan me voorstellen dat het halen van een van deze drie kant en klare decksoorten in combinatie met een starterspakketje zoals Michiel dit aanbied een mooie basis qua materiaal vormt om het spel mee te leren en zelf te ontdekken wat betere en mindere kaarten en manieren van spelen zijn.

Maar het allerbelangrijkst is denk ik nog wel dat je een paar vrienden vindt om het spel mee te spelen. Dat kunnen nieuwelingen zoals jijzelf zijn, of je kan aansluiting zoeken bij meer ervaren spelers. Dat laatste kan je via een bericht hier op het forum proberen, of door te informeren bij je spellenwinkel waar bij jou in de buurt wordt gespeeld.Hoewel het niveau verschil misschien een sta-in-de-weg kan zijn, is mijn ervaring dat ervaren spelers altijd graag helpen om het spel te begrijpen. Plus dat ze soms wel een stapeltje bulkkaarten overhebben die je mag hebben Sommige spellenwinkels organiseren of bieden zelf ook mogelijkheden aan voor spelers om samen te spelen.
10-1-2018 11:52:00 door Premium lid Stijn (121) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline
Hey Martin,

Wat anderen al zeggen: tof dat je interesse hebt! Misschien inderdaad handig om te zeggen waar je vandaan komt, zodat speelgroepen zich bij je kunnen melden als ze nieuwe leden zoeken .

De laatste keer dat ik zelf iemand in het spel heb geïntroduceerd, heb ik dat gedaan met een dualdeck, zoals ook Roald voorstelt. Het nadeel is inderdaad dat ze wat complex zijn, het voordeel is dat ze wel een thema vertegenwoordigen, en de sfeer van het spelletje doet ook veel. Wij gebruikten de dual decks blessed vs cursed, hier te vinden.
Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
spacer
Submenu
devider
Laatste 50 kaartcommentaar
Persoonlijke paginas
Wie is online?
Top 50 referenties
Chatroom
Polls

Forum
 Forum overzicht
Actieve topics (alle groepen)
Actieve topics (no trading)
Actieve topics (alleen trading)
Actieve topics Decks
Actieve topics Nieuws
Actieve topics Commander

Decks
Decks invoeren/zoeken
Laatst ingevoerde decks
Actieve topics Decks
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Rivals of Ixalan (RIX)
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Rivals of Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 29 leden ingelogd op NederMagic.
10108 paginas bekeken sinds 16-1-2018 15:40:44

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.